Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Επιστολή Μπαρόζο σε Παπαδήμο: «Τρέξτε!»

Επιστολή Μπαρόζο σε Παπαδήμο: «Τρέξτε!»

Την ανάγκη να ενισχυθεί η συνεργασία με την ομάδα Ράιχενμπαχ για την αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων ζητά ο πρόεδρος της Κομισιόν από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Στην επιστολή του, ο Ζοζέ Μπαρόζο προτείνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπάρξει καλύτερη συνεργασία των ελληνικών αρχών με την Task Force του Χορστ Ράιχενμπαχ ώστε έως τις 28 Μαρτίου να βρεθούν οι τομείς που χρειάζονται υποστήριξη.

Η επιστολή Μπαρόζο στον Λουκά Παπαδήμο αποτελεί συνέχεια της συνάντησής τους την περασμένη εβδομάδα δήλωσε η εκπρόσωπος της Επιτροπής Πία Αρεκίλντε.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν επισημαίνει ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), το Ταμείο Επενδύσεων και το Ελληνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας, προκειμένου να αξιοποιηθούν 650 εκατ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στην επιστολή τονίζεται, μεταξύ άλλων, η ανάγκη να προχωρήσουν σημαντικά έργα υποδομών και ενεργειακών έργων, όπως το πρόγραμμα «ΉΛΙΟΣ» και να εξευρεθούν τρόποι για να επιταχυνθεί η απορρόφηση των κοινοτικών πόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IIF: Στο 50% η συμμετοχή ιδιωτών στο PSI – Όλη η λίστα

Μετά τις εκλογές ο στρατηγικός επενδυτής για τη ΔΕΗ

Τους επιχειρηματίες του Give Greece a Chance είδε ο Ευ.Βενιζέλος

Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο άνθρωπος έχει εμμονή με την Ελλάδα

Οι Γερμανοί (τουρίστες) είναι φίλοι μας!

Τα… σπαστά ελληνικά του κυρίου Μπαρόζο! (VIDEO)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε