Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Επιστολή Βενιζέλου προς βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Κινητοποιηθείτε!

Επιστολή Βενιζέλου προς βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Κινητοποιηθείτε!

Επιστολή στους βουλευτές του κόμματός του με την οποία τους καλεί να μην εφησυχάζουν απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ο ίδιος θα επισκεφθεί σήμερα το ΥΠΕΚΑ προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο που γίνεται εκεί.

Στην επιστολή κάνει έναν πρώτο απολογισμό και προσδιορίζει τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν.

Ζητάει την κινητοποίηση των βουλευτών σε τρία πεδία: Την καλύτερη παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, την ενεργοποίηση των ομάδων πολιτικού συντονισμού, ανά υπουργείο καθώς και την ουσιαστική συμβολή της ΚΟ στην περαιτέρω εξειδίκευση του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, που παρουσίασε ο κ. Βενιζέλος προεκλογικά.

Σχετικά με τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, ο κ. Βενιζέλος ζητεί, σε μια εβδομάδα από σήμερα (έως την Τρίτη 2.10), να έχει από τον κάθε εισηγητή τα εξής:

-Ένα σημείωμα με τις έως τώρα ενέργειες, πρωτοβουλίες και δράσεις σε σχέση με το υπουργείο που παρακολουθεί, καθώς και τις προτάσεις του για ενέργειες, πρωτοβουλίες και δράσεις που θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν στο άμεσο μέλλον.

-Πρόταση για τη στελέχωση και την ενεργοποίηση της αντίστοιχης ομάδας πολιτικού συντονισμού και για τρόπους συνεργασίας με τους οργανωτικούς τομείς του Κινήματος, σε όσες περιπτώσεις υπάρχει κοινό πεδίο.

-Προτάσεις, ή έστω απλές ιδέες, σχετικές με την εξειδίκευση του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότηση στον τομέα ευθύνης του, καθώς και προτάσεις για πρόσωπα με επιστημονικό, πολιτικό ή διοικητικό υπόβαθρο που μπορούν να συμβάλουν στις επεξεργασίες αυτές μέσω της αντίστοιχης ομάδας πολιτικού συντονισμού ή του ΙΣΤΑΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλίμα αποσταθεροποίησης “βλέπει” το Μαξίμου – Αυξάνονται οι φόβοι για την συνοχή των κομμάτων της κυβέρνησης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε