Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση Κασιδιάρη στην Παπανάτσιου – Απίστευτο σόου στη Βουλή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Είστε αισχρή…»! την απίστευτη αυτή ύβρη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρη στην υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου «πρωταγωνιστώντας» σε ένα ακόμα σόου αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς στην Ολομέλεια

Μάλιστα, για να δώσει «έμφαση» στην υβριστική και αντικοινοβουλευτική του συμπεριφορά, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, αντέδρασε σε όσα του ανέφερε η υφυπουργός, χειρονομώντας και φωνάζοντας, «κατέβηκε» από το σχεδόν ορεινό του έδρανο και πήγε μπροστά στα υπουργικά έδρανα όπου εξαπέλυσε τις ύβρεις του!

Πρωτοφανή κοινοβουλευτική συμπεριφορά που προκάλεσε την άμεση καταδίκη όχι μόνο των παριστάμενων βουλευτών και υπουργών, αλλά και του προεδρεύοντα Αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη που του είπε “πηγαίνετε! Κάνατε το σόου σας… Πηγαίνετε στο καλό και δεν θα γραφεί τίποτα στα Πρακτικά από όσα είπε ο κ. Κασιδιάρης. Εκφράσεις τύπου “είστε αισχρή” δεν γίνονται ανεκτές”.

Η επίκαιρη ερώτηση αφορούσε τον υπολογισμό της εισφοράς αλληλεγγύης στις βουλευτικές αποζημιώσεις και στα πολιτικά πρόσωπα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε