Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση Παναγιωτακόπουλου κατά υπουργών του ΠΑΣΟΚ που έγιναν αντιμνημονιακοί

Επίθεση Παναγιωτακόπουλου κατά υπουργών του ΠΑΣΟΚ που έγιναν αντιμνημονιακοί

Επίθεση εναντίον νυν και πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που μετείχαν στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και διατυπώνουν σήμερα διαφωνίες με την ασκηθείσα τότε πολιτική, εξαπολύει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και επικεφαλής της “Αριστερής Πρωτοβουλίας”.

Και αναρωτιέται αν πρόκειται για έναν «ατελείωτο πολιτικό παραλογισμό ή για ατελείωτη πολιτική απάτη».
Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση «ο ένας δεν διάβασε, ο δεύτερος δεν κατάλαβε, ο τρίτος πιέστηκε, ο τέταρτος διαφώνησε, ο πέμπτος τα προέβλεψε και όλοι μαζί… υλοποίησαν την ίδια πολιτική! Μια πολιτική που αποκτά σήμερα ακόμη πιο σκληρά αντιλαϊκά χαρακτηριστικά».

Και προσθέτει:

«Οι πολιτικές του μνημονίου είναι εδώ. Τα αποτελέσματά τους είναι επίσης ΕΔΩ! Οι υποκριτικές δηλώσεις πρώην υπουργών για τις διαφωνίες με τις πολιτικές που επιβλήθηκαν από τους δανειστές προκαλούν την κοινή λογική. Απέναντί τους βρίσκεται μια ολόκληρη κοινωνία που εξαθλιώνεται, που φτωχαίνει, που χάνει τις δουλειές της, που φοβάται για το αύριο, που δεν βρίσκει δημόσια παιδεία και υγεία. Απέναντί τους βρίσκονται τα δικά τους θύματα!».

Αναφερόμενος δε στον παραλογισμό της περιόδου, σημειώνει: «Είναι να απορεί κανείς πώς οι πρώην αντιμνημονιακοί έγιναν μνημονιακοί και πώς οι πρώην μνημονιακοί προσπαθούν να εμφανιστούν σαν αντιμνημονιακοί, πάντα όμως σωτήρες!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λοβέρδος για τον καυγά του με Παπανδρέου: “Δεν το προχωρώ”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε