Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση Βενιζέλου σε Λοβέρδο – Μέτωπο με ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή

Επίθεση Βενιζέλου σε Λοβέρδο – Μέτωπο με ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή

Αιχμές εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου τον οποίο κατηγόρησε για προσωπικές στρατηγικές, αλλά επίθεση και σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή στην ομιλία του Προεδρου του ΠΑΣΟΚ στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του με την Πολιτική Γραμματεία και την Οργανωτική Γραμματεία.

«Να ξεκαθαρίσουμε αν θέλουμε να ολοκληρωθεί και να δικαιωθεί η πολιτική μας ή θεωρούμε ότι κάναμε λάθος επιλογή», κάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τους βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος, σε διευρυμένη σύσκεψη των οργάνων της παράταξης στην Ιπποκράτους.

Ειδικότερα, στη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Βενιζέλος μίλησε για ψάρεμα στα θολά νερά με θύματα τα χαμηλά στρώματα.

Όπως είπε επίσης, αποκορύφωμα είναι η γενίκευση της ανομίας. Αν αυτό μπορεί να γίνει στη Δικαιοσύνη τότε γιατί να μην μπορεί να γίνει στην αστυνομία, στο στρατό, στις εφορίες.

Προσδιόρισε τον ρόλο που θα παίξει το κόμμα του λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν κυβερνά μόνη της και πρέπει να το αντιληφθεί. “Χρειαζόμαστε”, είπε, “προγραμματικές συγκλίσεις. Ετσι θα γίνει με τις κυβερνήσεις της Ελλάδας από εδώ και πέρα.”

  Ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος σαφώς στον Ανδρέα Λοβέρδο, έκανε λόγο για προσωπικές στρατηγικές εκ μέρους ορισμένων στελεχών.

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ να αποβάλει κάθε ενοχικό και ηττοπαθές στοιχείο», ανέφερε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές στρατηγικές». Ο πρόεδρος του Κινήματος ανέφερε ότι διαφωνίες ως προς τους χειρισμούς μπορούν να υπάρχουν πάντα, ωστόσο σημείωσε ότι δεν υπάρχουν αξιακές διαφωνίες που να δικαιολογούν προσωπικές στρατηγικές.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στα οικονομικά είπε ότι πρέπει να τελειώνουμε και πρέπει να πετύχουμε την γρήγορη εκταμίευση της δόσης για να τονώσουμε τη ρευστότητα και πως η παράταση για τα δύο χρόνια είναι δεδομένη.

Πρόεδρις ότι θα αναλάβει πρωτοβουίες τις επόμενες εβδομάδες για τον έλεγχο των τιμών ενω από τα βέλη του δεν γλύτωσαν ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή.

“Το μέτωπό μας με το ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρό. Πρέπει να καταγγείλλουμε την πολιτική του αλαζονεία και την ανευθυνότητα”, είπε χαρακτηριστικά.

Για την Χρυσή Αυγή είπε : “Εχουμε καθαρό μέτωπο με τον νεοφασισμό, με την άκρα δεξιά, με την Χρυσή Αυγή. Οχι στον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για το άρθρο Κασιμάτη

Σύσκεψη 100 στελεχών στο ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο – Δεν θα παραστεί ο Λοβέρδος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε