Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έπλενα τα πιάτα και σκεφτόμουν….

Έπλενα τα πιάτα και σκεφτόμουν….

Σκέφτομαι: Εγώ ως Κατερίνα έχω: να βάλω πλυντήριο, να απλώσω τα ρούχα, να μαγειρέψω, να μαζεψω το σπίτι, να πληρώσω τους λογαριασμούς, να προλάβω να δω κανα δυο φίλους, να παω το αυτοκινητο για σέρβις, να δουλεψω και εξτρα στο σπιτι, να κατεβασω τα σκουπίδια, να… να… να..

Και την ώρα που πλένω τα πιάτα, και ταυτόχρονα χτυπάω το κεφάλι μου στα ντουλάπια της κουζίνας γιατί μου ήρθε το ρεύμα 340 ευρώ – γιατί ανάβω βλέπεις το κλιματιστικό για να γλιτώσω το πετρέλαιο – ακούω τον κ. Μέργο στην τηλεόραση που έχω ανοιχτή για παρέα……

Τον ξανακούω μάλλον γιατί ακόμα και όταν τον έγραφα εγώ η ίδια, δεν το πίστευα!

Και δεν πίστευα στ’ αυτιά μου όχι όταν άκουσα το: “είναι πολλά τα 586 ευρώ”, όχι. Τέτοια έχω ακούσει ένα σωρό.

Τρελάθηκα όταν άκουσα ότι όλα όσα είπε είναι προσωπικές του απόψεις. Ο κ. Γιώργος Μέργος, γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών θα έπρεπε να ξέρει ότι όταν κατέχει τέτοιου είδους θέση δεν δικαιούται να εκφράζει δημόσια τις προσωπικές του απόψεις.

Η δουλειά του κ. Μέργου, επιφανούς οικονομολόγου είναι να σκέφτεται και να βρίσκει λύσεις.

Ακριβώς επειδή έχει λύσει προβλήματα όπως το: να βάζει πλυντήριο, να απλώνει τα ρούχα, να μαγειρεύει, να μαζεύει το σπίτι, να πληρώνει τους λογαριασμούς, να πηγαίνει το αυτοκινητο για σέρβις, να κατεβαζει τα σκουπίδια και να πλένει τα πιάτα….

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε