Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έρχεται νέο κόμμα από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;

Έρχεται νέο κόμμα από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;

– Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ συζητούν μεταξύ τους
– Διαπιστώνουν ότι τα παλιά σχήματα τελείωσαν στη συνείδηση του κόσμου
– Κινήσεις και στα μικρότερα κόμματα για συνεργασίες και στρατολογήσεις

Με τη διαπίστωση ότι τα λεγόμενα κόμματα εξουσία έχουν φθαρεί ανεπανόρθωτα στα μάτια του κόσμου, διεξάγονται “παρασκηνιακές” διαδικασίες για ένα νέο κόμμα, που θα κατέβει στον εκλογικό στίβο χωρίς τα βάρη των λαθών του παρελθόντος.

Σύμφωνα με την Real News, προς αυτή την κατεύθυνηση ήταν και μία συνάντηση που έγινε στο σπίτι του Απόστολου Δοξιάδη στην περιοχή του Λυκαβηττού, όπου εκλήθησαν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης.

Τα δύο αυτά στελέχη, λέει το ρεπορτάζ, φέρονται επίσης να πρωταγωνιστούν σε διαδικασίες διαλόγου με στελέχη της ΝΔ και με κινήσεις πολιτών για τη συγκρότηση ενός νέου φορέα, που θα υπερβαίνει στα σημερινά σχήματα και θα έχει “σημαία” έναν νέο εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους – το ζητούμενο δηλαδή από κτίσεώς του.

Παρόντες στη συνάντηση φέρονται να ήταν και άλλα στελέχη της “κίνησης των 32” που έγινε γνωστή με τον τίτλο της παρέμβασης “Τολμήστε”, της “Κίνησης Πολιτών” του Νίκου Μουζέλη κ.α.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου θεωρείται ότι βοηθά να επωαστούν νέα σχήματα και αρχίζει να συζητείται το ενδεχόμενο ο ίδιος ο κ. Παπαδήμος να είναι το πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί ενός τέτοιου σχήματος, πριν ή και μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ Ραγκούση, Διαμαντοπούλου και Μόσιαλου με στελέχη της ΝΔ και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Σπηλιωτόπουλο. Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη, Χατζηδάκη και Αντώναρο, συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς ενώ στο κάδρο παραμένει και ο Γ. Φλωρίδης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και ο αντιπρόεδρος κ. Βενιζέλος δέχονται προτάσεις για ίδρυση νέου κόμματος, όπως λέει το ρεπορτάζ ενώ σε βρασμό βρίσκονται και οι ΚΟ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίο μιλά με στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε:
Χριστούγεννα με την τρόικα – Τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης για τη δόση των 80 δισ.

Ντροπή! 15 απο τους 300 συζητούν τον προϋπολογισμό
Σαμαράς για εκλογές: Δεν είμαστε αγκαλιά με κάποιο ημερολόγιο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε