Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έρχεται ο για – Τρός Καν για τον πυρετό του Γιώργου

Έρχεται ο για – Τρός Καν για τον πυρετό του Γιώργου

Επείγον. Έρχεται ο για – Τρός Καν για για να ρίξει τον πυρετό του πρωθυπουργού. Ο Γιώργος είχε χθες πυρετό 40.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, γιατί επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε, αν και είναι απαραίτητη για πρωθυπουργό ακόμα κι όταν πρόκειται για ένα συναχάκι.Πολύ περισσότερο όταν από τον πυρετό δεν πήγε χθες στη βουλή, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Μέχρι τις 12, δεν είχαμε καμία ανακοίνωση ή πληροφορία τι δείχνει το θερμόμετρο. Και άλλο δεν θέλει ο Έλληνας και έχει αρχίσει τα ανέκδοτα στο διαδίκτυο : ” εχει… τα 5 ευρώ να πάει στο νοσοκομείο; ” κλπ.

Το Πάμε Λουκέτο εύχεται ολόψυχα περαστικά στον πρωθυπουργό που άνθρωπος είναι κι αυτός και παρά το αθλητικό πρόγραμμά του , δικαιούται να κρυολογήσει. Επειδή μάλιστα είναι φίλος μας και δίνει όλα τα αποκλειστικά, το ψάξαμε το θέμα. Και παρότι σατιρικό μπλογκ, βγάλαμε το αποκλειστικό του τίτλου: ” Έρχεται ο για – Τρός Καν για τον πυρετό του Γιώργου” .

Το πλήρες ρεπορτάζ του θεράποντα ιατρού – ρεπόρτερ μας κ. Πάμε Λουκέτο:

” Ο για – Τρός Καν είναι ο επικεφαλής του Νομισματικού Ταμείου, που όλοι θυμόμαστε ότι όταν ήρθε στην πρόσφατα στην Ελλάδα, δήλωσε: ” Είμαι ο γιατρός σας” Ο Γιώργος τον θυμήθηκε , γιατί παρά τις προσπάθειες που γίνονται από τους δικούς του γιατρούς , ο πυρετός χτυπάει 40άρια και τα συμπτώματα της ίωσης δεν υποχωρούν.

Γι αυτό παρά το γεγονός ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς του, θέλει και μια “δεύτερη γνώμη”, αφού ο για – Τρός Καν είναι πασίγνωστος για τα γιατροσόφια του, που θεραπεύουν εκτός των άλλων και την ελληνική οικονομία.

Οι δυο τους μίλησαν και στο τηλέφωνο και ο για – Τρός Καν , συμβούλευσε τον πρωθυπουργό, εκτός από την ίωση να προσέξει και την κατάσταση της χώρας , για την οποία συνέστησε ότι πρέπει να μείνει κλινήρης για 14 χρόνια.

Ο για – Τρός Καν έρχεται το βράδυ με δικό του ιατρικό επιτελείο και επιτελείο της τρόικας, για να συνέλθει ο πρωθυπουργός και η βαριά ασθενής ελληνική οικονομία.”

www.pamelouketo.blogspot.com

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε