Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έρχεται στην Αθήνα ο Σούλτς – Θέλει να δει και τον Τσίπρα

Έρχεται στην Αθήνα ο Σούλτς – Θέλει να δει και τον Τσίπρα

Στην Αθήνα θα έρθει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς για να έχει επαφές με Έλληνες πολιτικούς ανάμεσα τους και τον Αλέξη Τσίπρα

Στην Αθήνα προτίθεται να μεταβεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, προκειμένου να έχει επαφές με Έλληνες πολιτικούς, μεταξύ των οποίων και με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Σουλτς, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα στο Βερολίνο με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Γιοάχιμ Γκάουκ, την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ, και τον υπουργό Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, δήλωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται αναπτυξιακή πολιτική και πολιτική απασχόλησης, απέρριψε ωστόσο κάθε ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης των όρων της δημοσιονομικής σταθεροποίησης.

«Αν το δημοσιονομικό σύμφωνο συνοδευτεί από αναπτυξιακά κίνητρα, πιθανόν να επιτευχθεί και πλειοψηφία στην ελληνική Βουλή», τόνισε κ. Σουλτς και πρόσθεσε ότι «μετά την περίπλοκη έκβαση των εκλογών στην Αθήνα, είναι τώρα σημαντικό να μιλήσουμε με τους Έλληνες». Υπογράμμισε μάλιστα ότι «σκοπός δεν είναι να βλάψουμε την Ελλάδα και για αυτό πρέπει να είναι βέβαιες και οι υπόλοιπες κοινοβουλευτικές δυνάμεις».

ΔΝΤ: Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Πολ Τόμσεν

“Αν δεν βρει συνομιλητή η τρόικα με την Ελλάδα τότε δεν θα δώσει την επόμενη δόση!”

Βεστερβέλε:”Το Μνημόνιο δεν είναι διαπραγματεύσιμο”

Απειλή Μπαρόζο: “Επιλέξτε. Λιτότητα ή Χρεοκοπία”!

«Στροφή» κατά της λιτότητας–Η Ελλάδα αλλάζει το κλίμα στην Ευρώπη

FT:”Νέες εκλογές στις 17 Ιουνίου-Κινδυνεύουν μισθοί συντάξεις”

Και να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, σιγά μην το αφήσει η Γερμανία να καταρρεύσει!

“Αν δεν βρει συνομιλητή η τρόικα με την Ελλάδα τότε δεν θα δώσει την επόμενη δόση!”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε