Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Φ. Παρασύρης: Καταγγέλλει προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης – Κάνει λόγο για συμμορίες

Φ. Παρασύρης: Καταγγέλλει προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης – Κάνει λόγο για συμμορίες

Κάτω από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο λαός πρέπει να ετοιμαστεί για τα χειρότερα που έρχονται, όχι μόνο για τα οικονομικά της χώρας, δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

“Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσεται ένας απίστευτος ανταγωνισμός για το ποιος θα αναδειχθεί πιο άθλιος από τον άλλον”, σχολιάζει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Φραγκίσκος Παρασύρης, κάνοντας παράλληλα λόγο για “συμμορίες” και “νεροκουβαλητές”, χαρακτηρισμοί που ερμηνεύονται ως καταγγελία για επιχείρηση ανατροπής της κυβέρνησης

Η δήλωση του κ. Παρασύρη έχει ως εξής: “Στην κρισιμότερη στιγμή για τη χώρα, από την μεταπολίτευση και μετά, ο πολιτικός κόσμος αναμετριέται με την αθλιότητα. Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσεται ένας απίστευτος ανταγωνισμός για το ποιος θα αναδειχθεί πιο άθλιος από τον άλλον. Κάτω από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο λαός πρέπει να ετοιμαστεί για τα χειρότερα που έρχονται, όχι μόνο για τα οικονομικά της χώρας.

Ωστόσο δεν είναι δύσκολο να αντιληφτεί κανείς τι πραγματικά συμβαίνει. Σύντομα κάποιοι θα καταλάβουν σε τίνος τον μύλο κουβαλούσαν νερό. Οι γνωστές “συμμορίες” είναι σε πλήρη διάταξη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλούν το Γιώργο για εξηγήσεις οι G20 – Τι είπε στο τηλέφωνο με τη Μέρκελ

Τρεις γυναίκες ρίχνουν τον Παπανδρέου;

Κυβέρνηση υπό κατάρρευση – Tρέχει να αλλάξει τους Αρχηγούς ΕΔ

Το κρίσιμο υπουργικό μιας μετέωρης κυβέρνησης – Υπουργοί και βουλευτές “αδειάζουν” τον Παπανδρέου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε