Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φαρμάκι για τον Βαρουφάκη: Ο “σοσιαλιστής της σαμπάνιας” νοικιάζει το εξοχικό του για 5.000€ τη βδομάδα!

Φαρμάκι για τον Βαρουφάκη: Ο “σοσιαλιστής της σαμπάνιας” νοικιάζει το εξοχικό του για 5.000€ τη βδομάδα!

“Αυτό θα βοηθήσει να πληρώσετε όλα τα χρέη σας! Ο Έλληνας “σοσιαλιστής της σαμπάνιας” υπουργός Οικονομικών βάζει το πολυτελές εξοχικό του προς ενοικίαση για 5.000€ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”. Με αυτό τον τίτλο, η Daily Mail στάζει… χολή για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Με τον άκρως ειρωνικό τίτλο, η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι το εξοχικό του Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου, Δανάης Στράτου, στην Αίγινα τίθεται πως ενοικίαση έναντι ποσού από 2.000 έως 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η Daily Mail αναφέρεται στη φωτογράφηση του υπουργού Οικονομικών και της συζύγου του στο Paris Match και όλο… χολή γράφει: «Μια celebrity φωτογράφηση στο σπίτι του στην Αθήνα τον δείχνει να παίζει πιάνο στο σαλόνι και τα τρώει με τη γυναίκα του στην ερωτική τους φωλιά στους πρόποδες της Ακρόπολης.






Τώρα, ο ντροπιασμένος πολιτικός φαίνεται να έχει αποφασίσει πως η εικόνα κατά της λιτότητας κάνει κακό όταν πρόκειται για την προσωπική ζωή και έβαλε την εξοχική του βίλα στη Αίγινα προς ενοικίαση».






Η βίλα του ζεύγους Βαρουφάκη – Στράτου έχει εμβαδόν 170 τετραγωνικά. Η Daily Mail παρουσιάζει και την αγγελία στο Boutique Athens, όπου έχει μπει η αγγελία για την ενοικίαση του πολυτελούς σπιτιού στην Αίγινα.
Σύμφωνα με την αγγελία έχει πέντε υπνοδωμάτια, γυάλινους τοίχους στο σαλόνι, τραπεζαρία με εκπληκτική θέα, τραπεζαρία που χωρά 14 ανθρώπους, τέσσερα μπάνια, ακόμη και home cinema.

Η Daily Mail υποστηρίζει πως επικοινώνησε με τον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ για ένα σχόλιο αλλά ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση.

Πηγή: Daily Mail

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε