Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

«Φέρτε τον Προβόπουλο στη Βουλή για εξηγήσεις»

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Να υποχρεωθεί ο πρόεδρος της Τράπεζας Ελλάδος να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή μετά τις… «βόμβες» που έριξε στην Εξεταστική για το έλλειμμα ζήτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Ο κ. Προβόπουλος πρέπει να απαντήσει αν ενημέρωσε τους δύο αρχηγούς, προφορικά ή γραπτά, όπως είχε την θεσμική υποχρέωση να κάνει, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να κατατεθούν οι επιστολές, αν υπάρχουν, γιατί εγείρονται ζητήματα πιθανής ποινικής ευθύνης», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα ότι τόσο ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής όσο και ο αρχηγός της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Παπανδρέου, γνώρισαν ότι το 2009 το έλλειμμα θα ήταν πάνω από 10%.

Φέρεται να είπε επίσης ότι από τις 8 Σεπτεμβρίου είχε ενημερώσει για την πορεία της ελληνικής οικονομίας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και της Λούκας Κάτσελη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παπανδρέου ήξερε και έλεγε «λεφτά υπάρχουν» – “Βόμβα” Προβόπουλου: Είχα ενημερώσει Καραμανλή-Παπανδρέου πως το έλλειμμα του 2009 θα είναι διψήφιo

Καρατζαφέρης: κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της Μέρκελ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε