Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Γ.Καρατζαφέρης: “Αυτή την φορά δεν έχω να σας κάνω καμία δήλωση”!

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Λακωνικός ήταν αυτή την φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση του με το πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο,  μια μέρα μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Με τη φράση “αυτή τη φορά δεν έχω να σας κάνω καμία δήλωση”, αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος συναντήθηκε για περίπου 70 λεπτά με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο τελευταίος με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο κ. Παπαδήμος ενημέρωσε τον κ. Καρατζαφέρη για την πορεία του κυβερνητικού έργου και των θεμάτων που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και συζήτησε μαζί του διάφορα επιμέρους ζητήματα καθώς και προτάσεις του κ. Καρατζαφέρη για τη στήριξη του έργου της κυβέρνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης οτι με την ολοκλήρωση των συναντήσεων του πρωθυπουργού το Σάββατο με τον Γ. Παπαδρέου, θα υπάρξουν αποφάσεις.

Ο Γ. Καρατζαφέρης ζητά συνεννόηση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ενόψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να λειτουργήσει ως μια γροθιά».

Μετά τη συνάντησή του που είχε την Δευτέρα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ.Καρατζαφέρη εξέφρασε μάλιστα το φόβο ότι «οι μέρες λιγοστεύουν» και πως «η ασυνεννοησία μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα» και υπενθύμισε ότι έχει στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, στην οποία ζητεί να γίνει συνάντηση ώστε τα κόμματα να καταλήξουν σε μία κοινή γραμμή, σε μια «εθνική πολιτική», αλλά και να διαπραγματευτούν με την τρόικα από κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα αρχαία η συνάντηση Παπούλια – Καρατζαφέρη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε