Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γ.Καρατζαφέρης:”Δεν είμαι το ίδιο με τον Καραμανλή. Δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του”

– “Ο Κουβέλης στην Αριστερά είναι ότι είμαι εγώ για την Δεξιά” – “Ο Μάνος είναι ένα αυτοκίνητο που έχει μόνο γκάζι”
– “Aν μου ζητούσαν να περάσω ένα σαββατοκύριακο με κάποιον αυτός θα ήταν ο Κουβέλης, όχι ο Σαμαράς”
–  ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ: “Τον προδότη ουδείς αγάπησε την προδοσία πολλοί.”
– “Δεν θα ξαναφήσω την χώρα στα χέρια ενος Πετσάλνικου”
– “Ο Καμμένος είναι ευκαιριακή προσπάθεια. Την επόμενη ημέρα βουλευτές του θα πάνε στη ΝΔ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΩΡΑ 13.06 Δεν είμαι το ίδιο φύραμα με τον Καραμανλή. Αυτός δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του.

ΩΡΑ 13.05 Εγω δεν θέλω να μου τα πάρουν οι αμερικάνοι γιατί είναι υπερ της Τουρκίας και των Σκοπίων.

ΩΡΑ 13.03 Δέχθηκα επιστολή στήριξης από τον Πούτιν. Δεν ανήκομεν εις την Δύσιν αλλά όπου είναι το συμφέρον μας.

ΩΡΑ 13.01 Ζήτησα να έρθει ο ρωσικός στόλος στα ανοιχτά της Σύρου. Να ελέγχονται τα πάντα. Δεν μπορω τώρα να αγοράσω εξοπλισμούς αλλά δεν μπορώ να μείνω αφύλακτος.

ΩΡΑ 12.59 Οι αμερικανοί κάνουν πατητή στην Ελλάδα! Μας παίρνουν με το αγγλικό δίκαιο τα πετρέλαια και τα καράβια.

ΩΡΑ 12.57 Θα αναστήσουμε την ΜΟΜΑ και όποιος θέλει να φοράει μια στολη πενταετούς θητείας. Και τα έργα θα γίνονται από έλληνες.

ΩΡΑ 12.56 Στο ερώτημα γιατί να ψηφίσει εκείνον και όχι Χ.Α. είπε και γιατί δεν ψηφίζετε μια εταιρεία σεκιούριτι.

ΩΡΑ 12.55 Ο Μάνος είναι ένα αυτοκίνητο που έχει μόνο γκάζι.

ΩΡΑ 12.54 Αυτά τα κάνω εγώ από το κουμάντο που μπορώ και κάνω. Εφτιαξα ένα πρότυπο κέντρο τυπου που δεν χρωστάει πουθενά.

ΩΡΑ 12.53 Κανείς δεν χρηματοδοτεί τον ΛΑΟΣ. Είμαστε το πιο νοικοκυρεμένο κόμμα. Εκανα το καθήκον μου ως έλληνας και έστησα τον ανδριαντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΩΡΑ 12.52 Ο επόμενος πρωθυπουργός πρέπει να ξέρει την Ευρώπη για να μπορεί να πάει να συννενοηθεί.

ΩΡΑ 12.51 Την κα Μέρκελ πρέπει να την φοβίσουμε.

ΩΡΑ 12.50 Ολα αυτά τα χρόνια ήμασταν η μόνη χώρα της ευρώπης που εκλέγαμε μονολιθικές κυβερνήσεις. Και να που καταντήσαμε. Εαν υπήρχαν 2 ή 3 κόμματα θα υπήρχε το χειρόφρενο και όχι το γκάζι στον γκρεμό.

ΩΡΑ 12.48 Δεν ξέρω πόσο θα ωφελήσει μια επανασύνδεση της κεντροδεξιάς.

ΩΡΑ 12.46 Δεν υπάρχουν σκληρά και μαλακά ναρκωτικά. Τον χρήστη τον αντιμετωπίζω ως τραυματία πολέμου, αλλά τον έμπορο θα τον τιμωρήσω παραδειγματικά. Ενας ο οποίος δολοφονεί το παιδί μου θα τον τιμωρήσω!

ΩΡΑ 12.45 Θέλω να κυκλοφορεί το χρήμα και γι’ αυτό έφυγα από την κυβέρνηση.

ΩΡΑ 12.44 Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με 500 ευρώ το μήνα. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν υπογράψει να ζεις με 300.

ΩΡΑ 12.42 Οι έλληνες πήγαν μετανάστες με νόμιμο τρόπο. Με αυτό τον τρόπο αν η Ελλάδα είχε ανάγκη μεταναστών θα έπρεπε να γίνει. Εμεις μιλάμε για ποσόστωση. Δεν μου αρέσει που το μεγαλύτερο μέρος των μεταναστών είναι από μια χώρα που έχει βλέψεις για την δική μου. Δεν είναι όλοι οι αλβανοί εγκληματίες.

ΩΡΑ 12.41 Ουτε ταμίες ελέγχθησαν, ούτε ταμία ελέγχθησαν. Κάποιος μου είπε ότι ίσως ήταν ο λόγος που ο Σαμαράς δεν ήρθε στο ντιμπέιτ.

ΩΡΑ 12.40 Οταν κάλεσα την κα Τσακάλου (γραμματέας Χριστοφοράκου και υποψήφια με το ΛΑΟΣ)να έρθει κοντά μας, Βενιζέλος και Σαμαράς έφεραν άρον-άρον νόμο στην Βουλή για να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα.

ΩΡΑ 12.39 Δεν πιστεύω ότι είχε προσυμφωνηθεί το Μνημόνιο, αλλιώς θα είχαμε ειδικό δικαστήριο.

ΩΡΑ 12.38 δε νομίζω ότι ψηφοφόροι μου έχουν πάει στον Καμμένο αλλά νεοδημοκράτες. Σ εμάς ήρθαν πολλοί από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Λέω σε όλους αυτούς που ήταν κάποτε σ’ εμάς να σκεφτούν ώριμα.

ΩΡΑ 12.37 Πέτυχα να γίνουν νόμοι και να μην γίνουν άλλοι για την προστασία των λαθρομεταναστών. Θα τους διώξω τους λαθρομετανάστες. Θα τους κάνω την ζωή δύσκολη εδώ. Δεν θα μπορεί να προσλαμβάνει κανείς λαθρομετανάστη για δουλειά. Θα πάω στην Ευρώπη και θα τους φέρω προ των ευθυνών τους.

ΩΡΑ 12.36 Η χώρα σε αυτή την φάση δεν μπορεί να μπει σε πειράματα εξόδου.

ΩΡΑ 12.34 Ο Καραμανλής δοξάζεται κρυπτόμενος και απομυθοποιείται όταν εμφανίζεται. Πρέπει να μας πει για το χρεος.

ΩΡΑ 12.32 Η εκκλησία πληρώνει κανονικά την εφορία όπως όλοι εκτός από τους ναούς. Εγώ θα αξιοποιήσω την περιουσία της εκκλησίας. Σε συννενόηση και όχι τοποθετώντας την απέναντι ως εχθρό.

ΩΡΑ 12.31 Ο επόμενος πρωθυπουργός πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο.

ΩΡΑ 12.30 Aν μου ζητούσαν να περάσω ένα σαββατοκύριακο με κάποιον αυτός θα ήταν ο Κουβέλης, όχι ο Σαμαράς.

ΩΡΑ 12.28 Ο Κουβέλης δεν είναι έξαλλος. Χαίρομαι που μιλάει για Ευρώπη. Τον είδα χθες στο αεροδρόμιο και είπαμε ενδιαφέροντα πράγματα. Ο Κουβέλης στην Αριστερά είναι ότι είμαι εγώ για την Δεξιά.

ΩΡΑ 12.26 Αύριο θα ήθελα να κυβερνήσουν οι νουνεχείς και οι εχέφρονες. Η εξαλλότητα σε 4 κόμματα δεν μπορεί να είναι οδηγός. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι το ίδιο. Καμμένος, Χρυσή Αυγή, Τσίπρας και Παπαρήγα υπηρετούν την εξαλλότητα. Η Ντόρα θέλω να μπει στην Βουλή. Θέλω μια κυβέρνηση συγκεκριμένης πορείας. Να βγούμε από το Μνημόνιο.

ΩΡΑ 12.25 Αμφισβήτησα την Μέρκελ όταν ήμουν στην Ευρώπη και το πλήρωσα και το πληρώνω.

ΩΡΑ 12.23 Μια χώρα για να περπατήσει χρειάζεται εργαλεία. Μας έχει μείνει μόνο το τραπεζικό αλλά κι αυτό θα το χάσουμε. Ετσι δεν μπορούμε να κάνουμε την δική μας δημοσιονομική πολιτική. Τώρα υπηρετούμε την Γερμανία. Οχι τις Βρυξέλλες.

ΩΡΑ 12.22 Τους πρότεινα να ζητήσουμε 5ετες μορατόριουμ. Να μην έχουν τον βρόγχο των δανείων και των τόκων. Αλλά δεν το δέχτηκαν. Θα είμαστε δεμένοι με μια μεγάλη μπάλα στο βυθό.

ΩΡΑ 12.21 Η χώρα δεν πρέπει να εφαρμόσει το Μνημόνιο. Το μέτωπο του Νότου να πει ότι το πράγμα δεν προχωράει. Εγω να υπηρετήσω το Μνημόνιο; Δεν το κάνω. Τον Ιούνιο θα επικρατήσει ανθρωποφαγία. Φοβάμαι την κοινωνική έκρηξη. Οι μισθοί θα εξομοιωθούν με της Βουλγαρίας.

ΩΡΑ 12.20 Η προδοσία πάντα πλήττει. Η προδοσία του Βρούτου έπληξε τον Καίσαρα. Τον προδότη ουδείς αγάπησε την προδοσία πολλοί. Μόλις άγγιξαν την πολυθρόνα του νεοφιλελευθερισμού αλλαξοπίστησαν.

ΩΡΑ 12.19 Εγώ το μόνο που θα εγγυηθώ είναι ομαλότητα, σταθερότητα και ασφάλεια. Μου το αναγνωρίζουν Σαμαράς και Βενιζέλος και δεν μου επιτίθενται.

ΩΡΑ 12.18 Εκείνοι οι οποίοι έχουν μεγαλώσει στα σατεν με νταντα και πιάνο είναι λίγο υποκριτικό να μιλάνε. Την επομένη των εκλογών πολλοί θα μετανοιώσουν για τις επιλογές που θα έχουν κάνει.

ΩΡΑ 12.17 Ο Πάνος Καμμένος είναι μια ευκαιριακή προσπάθεια. Την επόμενη μέρα τα σπλάχνα της ΝΔ θα παλινοστήσουν. Δεν ήταν η πρώτη τους επιλογή ο Καμμένος. Ηταν λύση ανάγκης.

ΩΡΑ 12.16 Ειδα βιβλίο τους στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ που λένε είμαστε ναζιστές είμαστε παγανιστές.

ΩΡΑ 12.15 Σε κανάλι που πήγα μου είπαν πες ότι θέλεις αλλά όχι την λέξη Χρυσή Αυγή. Μας απείλησαν ότι θα μας το κάψουν.

ΩΡΑ 12.14 Μου είπε ο Τσίπρας: Επρεπε να μείνεις ακροδεξιός για να μείνεις εσύ να σε βρίζουμε και να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή. Το να καταγγέλεις μόνο χωρίς να προτείνεις έχει διάρκεια. Η Χρυσή Αυγή είναι μια ανθρώπινη αντίδραση που θέλει να ταρακουνήσει το πολιτικό σύστημα.

ΩΡΑ 12.13 Είναι πολύ επικίνδυνο το σύμπτωμα της χρυσής αυγής. Οταν εμπεδώνεται η ανέχεια ο κόσμος πάει να τιμωρήσει. Πρέπει να ποντάρουμε στην επόμενη μέρα. Οχι θυμός. Είναι κακός σύμβουλος. Με τον θυμό γίνονται εγκλήματα.

ΩΡΑ 12.12 Θέλω να βάλουμε μια μύγα στα ρουθούνια της κυρίας Μέρκελ.

ΩΡΑ 12.11 Αν πρόκειται για συνεργασία στα πλαίσια του Μνημονίου δεν πρόκειται να συνεργαστώ. Με την λιτότητα δεν πάει μπροστά ο τόπος.

ΩΡΑ 12.10 Προσπάθησα να τα βάλω όλα σε μια ρότα στην κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά όταν είδα ότι βγήκαν όλα εκτός έφυγα.

Στην σύντομη αυτή προεκλογική περίοδο, το Newsit, φιλοξένησε ζωντανά στο στούντιο πολιτικούς από όλα τα κόμματα, όσα γινόταν να προλάβει κανείς σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα από την προκήρυξη των εκλογών.
Εγινε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου για μπορέσουν να ταιριάξουν τα προγράμματα όσων προλάβαιναν και μπορούσαν.

Πιστεύουμε όμως ότι αποκτήσατε μια σφαιρική εικόνα, ενώ ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή σας, αφού, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και με τις ερωτήσεις σας δώσατε μια άλλα διάσταση στην έννοια μιας προεκλογικής συνέντευξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε