Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Γαλάζιοι” βουλευτές απειλούν τον Ρουπακιώτη με καταψήφιση νομοσχεδίου

“Γαλάζιοι” βουλευτές απειλούν τον Ρουπακιώτη με καταψήφιση νομοσχεδίου

Τα άρθρα του νομοσχεδίου περί ναρκωτικών φαίνεται πως προκαλούν νέους τριγμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης, με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να απειλούν πως θα καταψηφίσουν άρθρα του νομοσχεδίου που κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτης.

Και για να γίνει πιο σαφές οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος απειλούν τον υπουργό της κυβέρνησης με καταψήφιση συγκεκριμένων άρθρων του νομοσχεδίου, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιπαραθέσεων μεταξύ του Μαξίμου και του κ. Ρουπακιώτη, που κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει δυνατούς πονοκεφάλους με τις παρεμβάσεις του.

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Ρουπακιώτης προχώρησε σε αναδιατυπώσεις των επίμαχων διατάξεων που υποχρεώνουν τον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ να αναψηλαφούν υποθέσεις για τις οποίες έχουν εκφράσει ενστάσεις τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, αλλά και σε αναδιατυπώσεις άρθρων που προβλέπουν ελάφρυνση ποινών σε υποθέσεις ναρκωτικών, οι “γαλάζιοι” βουλευτές είναι ανυποχώρητοι.

Παρά και τις αναδιατυπώσεις, ο εισηγητής της ΝΔ Αναστάσιος Νεράντζης έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η ΝΔ θα αρνηθεί την υπερψήφισή τους.

«Σας εφιστώ την προσοχή. Τα μπαλώματα και τα φτιασιδώματα δεν είναι αρκετά για να άρουν την κάθετη αντίρρησή μας στη φιλοσοφία των διατάξεων 62 και 83», είπε ο κ. Νεράντζης και δήλωσε αντίθετος και με την ελάφρυνση ποινών σε υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Μαξίμου ο Ρουπακιώτης για την “καυτή πατάτα” των δικαστικών

Βουλή: Ο Αντώνης Ρουπακιώτης προαννήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίου για ταχεία εκδίκαση σοβαρών ποινικών αδικημάτων

Tέλος στις αποφυλακίσεις λόγω 18μηνου για τα κακουργήματα

Αποκλειστικό: Ύποπτη γκάφα των αρχών! Σε διαθεσιμότητα η Διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού – Άφησαν ελεύθερο αδίστακτο κακοποιό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε