Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκάλοπ του CNN για τον “χαρλεά” Γιάννη Βαρουφάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκάλοπ του CNN για τον “χαρλεά” Γιάννη Βαρουφάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αμερικανικό δίκτυο CNN βγήκε στους δρόμους και ρώτησε την άποψη των πολιτών για το στυλ του Έλληνα υπουργού  Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει “μηχανόβιο”, σε σύγκριση με τον βρετανό ομόλογό του, Τζορτζ Όσμπορν.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το CNN απεικονίζεται ο Γιάννης Βαρουφάκης σε slow motion και υπό τους ήχους ηλεκτρικής κιθάρας, σε διάφορες συναντήσεις που είχε.

Από την παράδοση – παραλαβή του υπουργείου Οικονομικών με τον προκάτοχό του, Γκίκα Χαρδούβελη, μέχρι τις συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους, όπως ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο Μισέλ Σαπέν και ο βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν.

Το τελευταίο αυτό τετ α τετ μπήκε στο “μικροσκόπιο” του αμερικανικού κολοσσού των ΜΜΕ και το γκάλοπ ξεκίνησε! Απλοί πολίτες στους δρόμους του Λονδίνου απαντούν στην δημοσιογράφο Isa Soares αν προτιμούν το πιο επίσημο ντύσιμο του Τζορτζ Όσμπορν, που φορούσε κοστούμι, ή το πιο casual ντύσιμο του Γιάννη Βαρουφάκη.

Οι γνώμες διίστανται και το ρεπορτάζ καταλήγει πως ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι άνδρας “πολλών τίτλων”, ο οποίος καρτά την τύχη της Ελλάδας στα χέρια του…

Δείτε το βίντεο:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε