Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Γεννηματά: Οι δολοφόνοι έδρασαν ανενόχλητοι

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

«Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά λίγες ώρες μετά την επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ και τραυμάτισε έναν αστυνομικό. Η πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι πρόκειται για χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα ως θεσμό της Δημοκρατίας.

Η κα Γεννηματά επισκέφτηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο τον τραυματία αστυνομικό και του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση. «Είναι ένας από εμάς. Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας», επεσήμανε.

Και εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης. «Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της κυβέρνησης» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

«Σήμερα δε θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα» υπογράμμισε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε