Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Γεωργιάδης: Κοιμάται ήσυχος το βράδυ ο Παρασκευόπουλος;

Γεωργιάδης: Κοιμάται ήσυχος το βράδυ ο Παρασκευόπουλος;

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε στο ραδιόφωνο  του ΣΚΑΙ για την υπόθεση του νεαρού Αφγανού που κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε μια γυναίκα στη Γερμανία και μάλιστα διερωτήθηκε αν «κοιμάται ήσυχος το βράδυ ο Παρασκευόπουλος;».

«Βιάστηκε και σκοτώθηκε μια νεαρή κοπέλα στη Γερμανία γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσισαν να αδειάσουν τις φυλακές παρά την αντίθεση των δικαστικών αρχών» δήλωσε.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ο τέως υπουργός χασκογέλαγε στην εθνική αντιπροσωπεία όταν ο ίδιος του επισήμαινε το πρόβλημα. «Αναρωτιέμαι αν θα χασκογελάει τώρα όταν θα σκέφτεται το πρόσωπο της κοπέλας στη Γερμανία… Αυτούς τους νόμους θα τους αλλάξουμε αμέσως όταν θα γίνουμε κυβέρνηση» τόνισε.

“Όταν είχαμε πει ότι θα ψηφίσουμε την τροπολογία το είχαμε πει καλή τη πίστει”

Ταυτοχρονα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προϊδέασε για το ενδεχόμενο η ΝΔ να μην ψηφίσει την τροπολογία για το επίδομα Τσίπρα. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για “προεκλογικό πυροτέχνημα”, διευκρινίζοντας πως τα μέτρα αυτά δεν είναι η βέλτιστη επιλογή.

«Όταν είχαμε πει ότι θα ψηφίσουμε την τροπολογία το είχαμε πει καλή τη πίστει πιστεύοντας ότι είχε υπάρξει κάποια συνεννόηση της κυβέρνησης με τους θεσμούς για να μην τεθεί σε κίνδυνο η αξιολόγηση. Κι ο Κυριακός Μητσοτάκης είχε προειδοποιήσει το Σάββατο στη Βουλή (στον προϋπολογισμό του 2017) ότι “ελπίζω πως αυτό που κάνετε με το επίδομα δεν θέτει σε κίνδυνο την διαπραγμάτευση”». 

«Οι συνθήκες προφανώς έχουν ουσιωδώς μεταβληθεί» επισήμανε. Σε κάθε περίπτωση, αποσαφήνισε ο κ. Γεωργιάδης, θα συνεδριάσει το κόμμα και θα αποφασίσουμε πριν την ψηφοφορία.

Πηγή: skai

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε