Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Για αποστασία κάνουν λόγο Πάγκαλος – Διαμαντίδης!

Για αποστασία κατηγόρησαν ευθέως τόσο ο Θ. Πάγκαλος όσο και ο υπουργός Θαλασσίων υποθέσεων κ. Διαμαντίδης αλλά και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την κίνηση που εκδηλώνεται από το πρωί υπό την Β. Παπανδρέου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να είπε σε συνεργάτες του: “Ολα αυτά μου θυμίζουν το 1965”.

Την ίδια ώρα για προσπάθεια καπήλευσης των υπογραφών που συλλέχθηκαν για την σύγκλιση της Κ.Ο. Του ΠΑΣΟΚ μιλούν πολλοί βουλευτές, ενώ κάποιοι αποφάσισαν να τις πάρουν πίσω.

Φωτογράφιζαν μάλιστα την Βασω Παπανδρέου, η οποία ήταν και εκείνη που ανακοίνωσε την κίνηση για την συλλογή υπογραφών. Πληροφορίες αναφέρουν – και τις έχει μεταδώσει από νωρίς το Newsit – οτι η κα Παπανδρέου δεν αποκλείεται να ζητήσει να στηθεί κάλπη στην Κ.Ο και να είναι και η ίδια υποψήφια.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία του βουλευτή Ηρακλείου, Φραγκίσκου Παρασύρη ο οποίος κατηγόρησε ευθέως την κα Παπανδρέου για καπήλευση της υπογραφής του.

“Ζήτησα και εγώ σύγκλιση Κ.Ο. με μόνο θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Κάποιοι βιαστικοί και ενδεχομένως πονηροί προσπάθησαν να καπηλευτούν υπογραφές συναδέλφων, προκειμένου να δημιουργήσουν άλλα σενάρια τα οποία επεξεργάζονται εδώ και καιρό. Υπογράψαμε για να φέρουμε ηρεμία και τάξη στο Κοινοβούλιο και όχι να πυροδοτήσουμε το χάος. Μακριά από εμάς ο κανιβαλισμός”, είπε χαρακτηριστικά.

“Όλοι αυτοί που θέλουν να μας γυρίσουν πίσω στο 1965, πρέπει να αντιληφθούν ότι η χώρα έχει εκλεγμένο πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου”, δήλωσε  ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης.

Ανάλογες δηλώσεις έγιναν από τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, ενώ ευθέα αναφορά στην “αποστασία” του 1965 έκαναν και βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος (Ηλείας).

Νωρίτερα ως δηλώσεις στήριξης στην κυβέρνηση εκλήφθηκαν τόσο η δήλωση του Χρήστου Μαγκούφη, όσο και του Γιώργου Μιχελογιαννάκη.

“Τα πρόσωπα που μπορούν να αναλάβουν ευθύνες πρέπει να είναι παρόντα και όχι απόντα”, δήλωσε ο βουλευτής Τρικάλων κ.Μαγκούφης, σχολιάζοντας τις παραιτήσεις των συναδέλφων του Γιώργο Φλωρίδη και Έκτορα Νασιώκα.

Ο βουλευτής Ηρακλείου Γιώργος Μιχελογιαννάκης σε δήλωσή του επεσήμανε ότι η όποια αμφισβήτηση πρέπει να γίνεται με κριτήριο την σωτηρία της χώρας και στηλιτεύοντας εμμέσως τις κινήσεις συναδέλφων του χρησιμοποίησε παραλλαγμένη τη ρήση “δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ΠΑΣΟΚ υπο κατάρρευση – Παραιτήθηκαν ήδη ο Γ.Φλωρίδης και ο Ε. Νασιώκας!

Την Τρίτη η ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση;

Δεν τόλμησε την οικουμενική – Κάνει ανασχηματισμό και ζητά ψήφο εμπιστοσύνης…

Γύρισε στο… μαντρί – “Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης” λέει ο Αλ. Αθανασιάδης

Παραίτηση ”βόμβα” από Γ. Λιάνη – Δήλωσε ανεξάρτητος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε