Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Για ποτάκι στα Εξάρχεια πήγε ο Βαρουφάκης

Για ποτάκι στα Εξάρχεια πήγε ο Βαρουφάκης

Δεν πτοήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης από την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Τρίτη στα Εξάρχεια και την επομένη ημέρα ξαναβρέθηκε στην περιοχή.

Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες που τον εντόπισαν να συνομιλεί με τον Θανάση Παφίλη από το ΚΚΕ, άκουσαν να τον συμβουλεύει να τον παίρνει τηλέφωνο όταν πηγαίνει στη γειτονιά του.

«Τα Εξάρχεια είναι και δική μου γειτονιά αν και τώρα μένω στην Πλατεία Μαβίλη», του απάντησε ο υπουργός Οικονομικών και αποκάλυψε ότι μια ημέρα μετά την επίθεση εις βάρος του ξαναβρέθηκε χθες στην πλατεία Εξαρχείων. Δεν κάθισε όμως για φαγητό, καθώς ήταν αρκετά κουρασμένος, αλλά ήπιε ένα ποτό σε μπαράκι της περιοχής.

Λίγο νωρίτερα, στην ολομέλεια της Βουλής δέχθηκε δηλώσεις συμπαράστασης από τη Λιάνα Κανέλλη, τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Λυκούδη και τους βουλευτές των ΑΝΕΛ Νίκο Μαυραγάνη και Δημήτρη Καμμένο.

Ο τελευταίος μάλιστα, με αφορμή το επεισόδιο αυτό, θυμήθηκε τα νιάτα του που άκουγε heavy metal μουσική και περνούσε το καιρό του καθισμένος οκλαδόν ακούγοντας cd που έρχονταν από το Λονδίνο.

Ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης επανέλαβε ότι «λύση δεν είναι η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο, ούτε η καταστολή της βίας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε