Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιατί καρδιοχτύπησαν οι γιατροί με την αδιαθεσία Ράπανου

Γιατί καρδιοχτύπησαν οι γιατροί με την αδιαθεσία Ράπανου

Μια απίστευτη παραφιλολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Ράπανου ο οποίος έχει ορισθεί αλλά δεν έχει ορκιστεί ακόμα υπουργός Οικονομικών.

Εκτός από την πολιτική διάσταση του θέματος, ο κ.Ράπανος καρδιοχτύπησε τους γιατρούς του, αφού ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία έχει ξεπεράσει.

Η θέση ότι κάποια στιγμή και στην Ελλάδα πρέπει να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους και ιδιαίτερα για τα δημόσια πρόσωπα όταν τίθεται θέμα υγείας, κερδίζει πολλούς υποστηρικτές. Κι αυτό, γιατί η αλήθεια βάζει τέλος στην παραφιλολογία.

Ο κ.Ράπανος, του οποίου όλες οι εξετάσεις ε΄χουν βγει “καθαρές”, είχε χτυπηθεί από καρκίνο εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, όπως γράφει και το iatropedia.gr κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τις κατάλληλες θεραπείες και τη στήριξη των γιατρών.

Όμως ο οργανισμός του παραμένει ευαίσθητος γι αυτό και η ανησυχία των ειδικών. Σε κάθε του δραστηριότητα ο κ.Ράπανος συμβουλεύεται το γιατρό του ειδικό ογκολόγο Πάρη Κοσμίδη ο οποίος και τον παρακολουθεί επί σειρά ετών. Ήταν και ο πρώτος στον οποίο απευθύνθηκε ο υπουργός Οικονομικών πριν λίγα 24ωρα όταν ένοιωσε την έντονη αδιαθεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξιτήριο έως τις 15.00 θα πάρει ο πρωθυπουργός – Στις 19.00 θα μιλήσει με Ομπάμα – Γρίφος ακόμα οι προθέσεις Ράπανου

Σύσκεψη υπό τον Αβραμόπουλο για την Σύνοδο Κορυφής

Όταν αντί για τον Ανδρέα πήγαινε στις Βρυξέλλες ο Άκης!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε