Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γιατί ο Παπανδρέου και η Βουλή δεν καταδίκασαν την επίθεση εναντίον Σημίτη

Αιχμές εναντίον του Προέδρου της Βουλής και του πρωθυπουργού άφησε ο Απόστολος Κακλαμάνης, αφού κανείς τους δεν καταδίκασε την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Xρειάστηκε να φωνάξει ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής για να εκδώσει η Βουλή μια ανακοίνωση καταδίκης για την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

«Εκφράζω την έντονη αγανάκτηση μου για το επεισόδιο που επιχείρησαν ορισμένοι να προκαλέσουν σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Σημίτη. Αποτελεί πεποίθηση μου ότι απαράδεκτες ενέργειες όπως αυτή καταδεικνύουν μια βαθύτατα αντιδημοκρατική συμπεριφορά».

“Λυπάμαι που η Βουλή χθες δεν καταδίκασε την επίθεση εναντίον του κ.Σημίτη που υπηρετεί την επιστήμη και την χώρα εδώ και τόσα χρόνια”, είπε νωρίτερα ο κ. Κακλαμάνης.
Και πρόσθεσε: “Αν κάποιοι νομίζουν ότι με το σφουγγάρι έτσι σβήνουν την ιστορία μας, είτε καλή είτε κακή, και έτσι θα πάμε μπροστά κάνουν λάθος”.

Την επίθεση καταδίκασαν οι Παναγιώτης Λαφαζάνης από τον ΣΥΝ, ο οποίος ναι μεν είπε οτι αποδοκιμάζει κάθε πράξη βίας αλλά πρόσθεσε: “Είναι κατ’εξοχήν υπέυθυνος για την κατάσταση που διανύουμε σήμερα. ‘Αλλο όμως οι προπηλακισμοί. Αυτά δεν έχουν καμία σχεση με τη δική μας αντίληψη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε