Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιούχαραν τον Παπανδρέου έξω από το Μ. Μουσικής – Φουντώνουν τα σενάρια για ανασχηματισμό

Γιούχαραν τον Παπανδρέου έξω από το Μ. Μουσικής – Φουντώνουν τα σενάρια για ανασχηματισμό

Πριν στείλει ηχηρά μηνύματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός έλαβε πιο θορυβώδη την ώρα που έμπαινε στο Μέγαρο Μουσικής.

Μέλη του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού ξενοδοχείων Αττικής τον περίμεναν και λίγο μετά τις 20:00 χθες το βράδυ, τον αποδοκίμασαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών. (διαβάστε την είδηση)

Ανασχηματισμός πριν την Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου;

Αλλο ένα μήνυμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης, που παρουσιάζει εικόνα πλήρης απαξίωσης με υπουργικές κόντρες και πλήρη ασυνεννοησία.

Μπροστά στις δύσκολες αποφάσεις και τις ανακοινώσεις των επόμενων ημερών, ο πρωθυπουργός έστειλε για άλλη μία φορά ένα σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματος, αλλά και της κυβέρνησης, που κάποιες πηγές το χαρακτηρίζουν ως προάγγελο ανασχηματισμού.

Μιλώντας στο συνέδριο του ΣΕΤΕ στο Μέγαρο Μουσικής, ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε τη φράση που είχε πει και στο παρελθόν ότι θα “προχωρήσω με όλους εκείνους που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα που είτε μέσα από τη δουλειά τους καθημερινά είτε από τον δημόσιο ρόλο τους είτε από την κοινωνική τους προσφορά είτε μέσα από την επιχείρησή τους, είτε μέσα από την κομματική τους ιδιότητα, κάνουν την αλλαγή πράξη”.

Οι φράσεις αυτές θεωρούνται άλλο ένα μήνυμα ιδιαίτερα στο εσωτερικό της κυβέρνησης, που παρουσιάζει εικόνα πλήρης απαξίωσης με υπουργικές κόντρες και πλήρη ασυνεννοησία, που αποτελούν τροχοπέδη στο κυβερνητικό έργο σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο.

“Και την κάνουν πράξη ενάντια σε μικρές ή μεγαλύτερες ολιγαρχίες. Ολιγαρχίες που φοβούνται και αντιστέκονται σε κάθε αλλαγή. Ολιγαρχίες με τα φέουδά τους, τα προνόμιά τους, το βόλεμά τους, τις αντιλήψεις τους», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, κάτι που σχολιάστηκε από πολιτικούς αναλυτές ως μία προαναγγελία ανασχηματισμού.  

Γιουχάρισμα κατά του πρωθυπουργού έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε