Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γκάλοπ φέρνει πρώτους Δημαρά-Κακλαμάνη-Μίχα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Δυο βδομάδες και δυο μέρες πριν την κάλπη οι απαντήσεις που έδωσαν οι πολίτες στο γκάλοπ της marc για την εφημερίδα “Το Έθνος”

φέρνει πρώτο για την περιφέρεια της Αττικής το Γιάννη Δημαρά τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο, ενώ στο Δήμο της Αθήνας προηγείται ο Νικήτας Κακλαμάνης και στον Πειραιά ο Γιάννης Μίχας.

Αναλυτικά για τον πρώτο γύρο σύμφωνα με το γκάλοπ ο Γιάννης Δημαράς συγκεντρώνει ποσοστό 21,7%, ενώ ο Γιάννης Σγουρός βρίσκεται δυο μονάδες πίσω στο 19,7% με τον Βασίλη Κικίλια να ακολουθεί με 14,4%. Το 9,9% όσων απάντησαν συγκεντρώνει ο Θ. Παφίλης, το 8,5% ο Α. Γεωργιάδης, το 6,5% ο Α. Μητρόπουλος, το 3,4% ο Α.Αλαβάνος και ακολουθούν ο Γ. Ψαριανός με 2,9% και ο Κ. Διάκος με 2,2%.

Στο δεύτερο γύρο σύμφωνα με το γκάλοπ ο Γιάννης Δημαράς φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 53,2% ποσοστό σχεδόν διπλάσιο απ’ αυτό του Γ. Σγουρού που ακολουθεί με 26,4%

Στο δήμο της Αθήνας ο Ν. Κακλαμάνης συγκεντρώνει βάσει του γκάλοπ το 36,4% στο πρώτο γύρο ενώ ο Γιώργος Καμίνης ακολουθεί με 28,2%.

Στη “μάχη” του Πειραιά ο Γιάννης Μίχας εμφανίζεται πρώτος με 32,7% και ακολουθεί ο Πέτρος Μαντούβαλος με 18,4% σχεδόν δυο μονάδες μπροστά από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο οτυ συγκεντρώνει το 16,8%.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε