Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Γραμματέας ΝΔ: “Να παραιτηθεί της ασυλίας του ο Καμμένος”

«Aν ο κ. Παπανδρέου κινηθεί νομικά, οφείλει ο κ. Καμμένος να παραιτηθεί της ασυλίας του», υπογράμμισε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Mιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash, σχετικά με τους ισχυρισμούς που διετύπωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο απεκάλεσε “έμμεσο broker” άδειασε τον βουλευτή του κόμματός του.

Ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε ότι η θέση που πήρε το κόμμα ήταν καθαρή, σημειώνοντας ότι με βάση το Σύνταγμα «ο κάθε βουλευτής είναι πρώτα υπόλογος της συνείδησης του, μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του».

Είπε ότι και οι πολίτες αξιολογούν με την ψήφο τους πρόσωπα εκτός από κόμματα και πρόσθεσε: «Εγώ δεν προσυπογράφω όσα είπε ο κ. Καμμένος. Με καλύπτει η δήλωση που έκανε ο κ. Μιχελάκης και από εδώ και πέρα η υπόθεση αυτή αφορά τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Καμμένο».

Συμπλήρωσε ακόμη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «δεν έχει εισαγγελικές αρμοδιότητες, ούτε είναι καθήκον του να καλεί τον βουλευτή του για το Α ή το Β περιστατικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: “Ο Παπανδρέου είναι έμμισθος broker” – ΝΔ: “Προσωπικές οι απόψεις του”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε