Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

“Γρίφος” Μανιτάκη για τις απολύσεις στο Δημόσιο

“Γρίφος” Μανιτάκη για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19.00 η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, για τις απολύσεις και τις μεταρρυθμίσεις του Δημοσίου.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο Μανιτάκης δεν θέλησε να αναφερθεί στην ουσία της συναντήσεώς του με τον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας ότι “δεν μπορώ να υποκαταστήσω τον πρωθυπουργό. Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο”.

Απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ο κ.Μανιτάκης επεσήμανε ότι αυτές συνεχίζονται, ενώ στο ερώτημα κατά πόσον η ελληνική πλευρά θα είναι έτοιμη εγκαίρως, περιορίστηκε στην επισήμανση “θα δείξει”.

Το θέμα των απολυσεων στο Δημόσιο θα τεθεί και στην αυριανή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ζητήσει από τους Βενιζέλο και Κουβέλη να έχουν καταλήξει εντός 15 ημερών σε συγκεκριμένους αριθμούς, ώστε να παρουσιαστεί η κυβέρνηση στην τρόικα με ενιαία θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημόσιο: “βρήκαν” 8.800 υπάλληλους για διαθεσιμότητα – “Λείπουν” … 4.000 ως τον Ιούνιο

Απολύσεις στο δημόσιο: κληρώνει αύριο στη συνάντηση Μανιτάκη – τρόικας – Προς παράταση το χαράτσι, στον αέρα η ρύθμιση χρεών

Σαμαράς: Μέσα στο 2013 εξοφλούνται όλα τα χρέη του Δημοσίου

Δημόσιο: 5.000 απολύσεις πρότεινε η Κυβέρνηση στην Τρόικα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε