Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

H αμηχανία Μιχαλολιάκου και το… ανοιχτό μικρόφωνο -Video

H αμηχανία Μιχαλολιάκου και το… ανοιχτό μικρόφωνο -Video

“Αν αποχωρήσουν…” Τι είπε ο Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής για τους συναδέλφους του βουλευτές, νομίζοντας πώς το μικρόφωνό του είναι κλειστό;

Πριν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος πάρει το λόγο για τη δευτερολογία του, υπήρξαν κάποια δευτερόλεπτα αμηχανίας καθώς δεν ήξερε πως το μικρόφωνό του είναι ανοιχτό… Ακούστε τι είπε χωρίς να το γνωρίζει..

Ο Γ. Γ της Χρυσής Αυγής φάνηκε να αναρωτιέται για το τι πρόκειται να πράξουν οι συνάδελφοι του βουλευτές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αν δηλαδή σκοπεύουν ή όχι να αποχωρήσουν, ψιθυρίζοντας μάλιστα κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί… Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας:

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τελικά, κατευθύνθηκαν προς την έξοδο και ο κύριος Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη είπε σχολιάζοντας ειρωνικά αυτή την κίνηση: “Κρατήστε χρόνο κύριε Πρόεδρε…” και συμπλήρωσε γελώντας: “χρόνο της αποχωρήσεως”.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε πρόβλημα στον ήχο του μικροφώνου του, ωστόσο με τη δεύτερη προσπάθεια ο κύριος Μιχαλολιάκος κατάφερε να το ανοίξει και να ξεκινήσει τη δευτερολογία του…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε