Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Paris Match: Δεν βάλαμε το μαχαίρι στο λαιμό στον Βαρουφάκη για να φωτογραφηθεί

Paris Match: Δεν βάλαμε το μαχαίρι στο λαιμό στον Βαρουφάκη για να φωτογραφηθεί

Μια συνέντευξη και μια φωτογράφιση που συζητήθηκαν όσο καμία άλλη του Γιάνη Βαρουφάκη, ήταν αυτή για το γαλλικό περιοδικό Paris Match. Μετά την αποδοκιμασία της φωτογράφισης και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι μετάνοιωσε για την φωτογράφιση αλλά όχι για την συνέντευξη.

Το περιοδικό Paris Match στο σάιτ του φιλοξενεί άρθρο στο οποίο αναφέρει ότι ποτέ δεν πίεσε τον υπουργό και την σύζυγό του να φωτογραφηθούν έτσι όπως φωτογραφήθηκαν.

Το Paris Match γράφει ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Αναφέρει επίσης ότι πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα η ομάδα του περιοδικού αποτελούμενη από έναν φωτογράφο και έναν ρεπόρτερ είχε ήδη συμφωνηθεί να ακολουθηθεί η παράδοση που έχει το περιοδικό, δηλαδή, να κάνει και ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στον συνεντευξιαζόμενο αλλά και στην συγκεκριμένη περίπτωση και στην σύζυγό του.

Λέει επίσης ότι «ο υπουργός μας καλοδέχτηκε στο σπίτι του» και θυμίζει και παλι την παράδοση που έχει το περιοδικό να φωτογραφίζει τους πάντες.

«Είναι στο DNA του περιοδικού μας», αναφέρει.

Αναφερόμενοι στο γεγονός ότι ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι μετανοιώνει για την φωτογράφιση, τονίζει: «Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών μας δέχτηκε στο σπίτι του και μας εξήγησε την στρατηγική και τις ιδέες του για να βγει η χώρα του από την κρίση. Η απόπειρα υπονόμευσης του οικονομικού και πολιτικού μέρους αυτής της ιστορίας χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες για κριτική, μεταφράζεται στις προθέσεις των μεμονωμένων αρθρογράφων. Αυτό είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποδίδεται στο Paris Match», καταλήγει το περιοδικό.

Πηγη: ParisMatch

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε