Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η 6ημερη μάχη των αναποφάσιστων και των διαρροών

Η 6ημερη μάχη των αναποφάσιστων και των διαρροών

Οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, αλλά και εκείνοι της ΝΔ που … φεύγουν προς τα δεξιά είναι στο στόχαστρο των δυο κομμάτων

Στη ρητορική του Ευάγγελου Βενιζέλου, ειδικά τις τρεις τελευταίες ημέρες έχει μπει ο δυσαρεστημένος και πικραμένος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που το 2009 είχε στηρίξει την παράταξη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στις ομιλίες του ο πρόεδρος του Κινήματος και πλέον είτε δια της αποχής, είτε ψηφίζοντας άλλο κόμμα θέλει να εκδηλώσει τη δυσαρέσκιά του, ειδικά για τα δυσβάσταχτα μέτρα.

“Ο λαός πρέπει να αποφασίσει και να δώσει με την ψήφο του μία σαφή απάντηση, αν θα ακολουθήσει το δύσκολο και ασφαλή δρόμο για έξοδο από την κρίση ή ένα τυχοδιωκτικό και επικίνδυνο παιχνίδι”, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος απ’ τη Θεσσαλονίκη αναφερόμενος σε εκείνους που σκέφτονται να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ δια της ψήφου στη Νέα Δημοκρατία, ενώ σαφής ήταν η βολή και προς τα αριστερά, κατηγορώντας ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για εμπόριο ψευδαισθήσεων και πολιτικό μικρομεγαλισμό καθώς και για παιχνίδι με τη φωτιά στις πλάτες της Ελλάδας.

Σαφής η στόχευση του Αντώνη Σαμαρά προς εκείνους που σκέφτονται να στηρίξουν νέα κόμματα που προέκυψαν από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας:
“Προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή” ήταν η φράση του Αντώνη Σαμαρά για τα νέα κόμματα που σχηματίστηκαν και τα οποία χαρακτήρισε νέα-παλιά….
Κόμματα που δεν είναι αριστερά, μάς είπαν επίσημα ότι θα ήθελαν να κυβερνήσουν με την Αριστερά. Κόμματα που δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά παίζουν το παιχνίδι του για να πέσει στα μαλακά, για να έχει το ΠΑΣΟΚ πολιτική ασυλία για εκείνα τα οποία έκανε, και βλέπουμε, πρόσθεσε, το φαινόμενο Τσίπρας και Καμμένος μαζί να θέλουν να δώσουν φιλί ζωής, ασυλία πολιτική, στο ΠΑΣΟΚ το οποίο γκρεμίζεται. Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρομε εμείς ισχυρή εντολή.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, το ΠΑΣΟΚ δεν προσπαθεί να νικήσει ούτε να πείσει θέλει αλλά να διασωθεί και όλα τα άλλα κόμματα προσπαθούν να επωφεληθούν από την κρίση, τζογάρουν πάνω στην απελπισία του κόσμου, που δημιουργεί η κρίση και προσπαθούν να μην πάρει η ΝΔ ισχυρή εντολή.

Διαβάστε επίσης:
Βενιζέλος: “Εκτός εποχής και ντεμοντέ η αυτοδύναμη ΝΔ που θέλει ο Σαμαράς”

Σαμαράς: “Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα για να μην πάρουμε ισχυρή εντολή” – “Διώξτε τους οπαδούς των ναζί””

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε