Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η απάντηση της Βούλτεψη για τον άγριο καυγά της με την Ραχήλ Μακρή

Η απάντηση της Βούλτεψη για τον άγριο καυγά της με την Ραχήλ Μακρή

Πικραμένη και απογοητευμένη εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη μετά τα όσα διαδραματίσθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην Βουλή με την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον αποθανόντα πατέρα της, Γιάννη Βούλτεψη.

“Το μόνο που θελω να πω είναι ότι τελικά στο κοινοβούλιο προφανώς έχουν έρθει άνθρωποι που δεν έχουν την αίσθηση που βρίσκονται”, είπε η κα Βούλτεψη μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

“Χρησιμοποιούν πολύ κακή γλώσσα πολύ επιθετική γλώσσα, μια αγοραία γλώσσα. Σίγουρα άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτή την γλώσσα και θίγουν την μνήμη νεκρών δεν μπορούν να επιλύσουν προβλήματα της χώρας.
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούν αυτή την γλώσσα για να δείξουν σε αυτούς που τους ψήφισαν ότι είναι εκεί για να ικανοποιείται το δημόσιο αίσθημα. Ότι να πηγαμε εκεί μέσα και τους βρίζουμε και σας εκπροσωπούμε σωστά. Θέλουν να μεταφέρουν τα πιο ταπεινά ένστικτα εντός και εκτός Βουλής”, κατέληξε.

Χθες, ακούστηκε σε όλο το κοινοβούλιο ακούστηκε ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη και τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Όλα ξεκίνησαν στην Ολομέλεια, όταν το προεδρείο δεν έδωσε το λόγο στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. Η κυρία Μακρή πήρε το μέρος του ενώ η κα Βούλτεψη τάχθηκε υπέρ του προεδρείου. Και τα αίματα άναψαν!
Την ώρα που οι δύο γυναίκες έβγαιναν απο την αίθουσα, η κυρία Μακρή είπε στη συνάδελφό της: “ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας σου” για να πάρει την απάντηση “δεν θα μου πεις, ρε τσόκαρο, ποιος ήταν ο πατέρας μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Δεν θα μου πεις ρε τσόκαρο ποιος ήταν ο πατέρας μου” – Άγριος καυγάς Βούλτεψη – Μακρή στη Βουλή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε