Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Αριστερά ετοίμαζε αιματοκύλισμα στην Αθήνα”

Η Αριστερά ετοίμαζε αιματοκύλισμα στην Αθήνα”
Δήλωση – βόμβα κατά της αριστεράς από την Άννα Διαμαντοπούλου στη Βουλή με αφορμή την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες ενώ ο Χ.Παππυτσής ισχυρίστηκε πως οι μετανάστες ήρθαν από την Κρήτη στην Αθήνα γιατί είχαν ραντεβού με την κυρία Νταλάρα!
 

Η υπουργός Παιδείας κατηγόρησε την αριστερά, με αφορμή την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες, ότι είχε καταστρώσει σχέδιο να γίνει αίμα και άμμος εκείνο το βράδυ στην Αθήνα ή και τα επόμενα βράδια.
 
Η κ. Διαμαντοπούλου, μίλησε για μια οργανωμένη προσπάθεια με τον πλέον εκρηκτικό τρόπο, να συνδεθούν τα δύο ζητήματα της λαθρομετανάστευσης και του ασύλου.
 
Η δήλωση της κ. Διαμαντοπούλου έγινε στο πλαίσιο ερώτησης της Ν.Δ. για το θέμα του ασύλου και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χ.Παπουτσής, για να αντικρούσει τις κατηγορίες γιατί η αστυνομία δεν εμπόδισε τους λαθρομετανάστες να ταξιδέψουν από την Κρήτη στην Αθήνα όπου τελικά κατέλαβαν τη Νομική, απάντησε πως είχαν καθορισμένο ραντεβού με την Αννα Νταλάρα, για να ακούσει και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα τους, ενώ πριν από μερικές ημέρες υποστήριζε πως τους έφερε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε