Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

«Η Ελλάδα δεν πωλείται» είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος στη Βουλή

«Η Ελλάδα δεν πωλείται» είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος στη Βουλή

Σκληρή επίθεση έκανε ο στον Πρωθυπουργό ο Ν. Μιχαλολιάκος λέγοντας ότι θα έχει την τύχη του προ-προκατόχου του, του Γιώργου Παπανδρέου.

Σημείωσε επίσης ότι :  “καταψηφίζουμε τα μέτρα του μηχανισμού στήριξης” και ότι «δεν τίθεται θέμα εμφυλίου στην περίπτωση που δεν περάσουν τα μέτρα όπως είπε ο κ. Σαμαράς», απαντώντας σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα δήλωσε : ” Κανείς δεν θέλει εμφύλιο πόλεμο! Τα περί εμφυλίου πολέμου είναι λόγια για να εκφοβίσουν τους νοικοκυραίους.”

“Αν νομίζουν πως θα υποτάξουν τον λαό κάνουν λάθος. Η Ελλάδα δεν πωλείται”. Υποστήριξε ότι η Χ.Α. θα καταψηφίσει τα μέτρα, μέτρα που δεν οδηγούν στη σωτηρία της πατρίδας αλλά αποτελούν ένα ακόμη βήμα προς την οριστική καταστροφή.
Αυτό που προφανώς θέλουν είναι να γονατίσουν το λαό και να παραδοθούν στους παγκόσμιους τοκογλύφους, τόνισε με έμφαση το πρόεδρος της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Μιαχαλολιάκος κατέληξε λέγοντας : ” Με βάση το αγγλικό δίκαιο…, αν έρθουν να πάρουν τη γη μας θα δουν μια Ελλάδα ενωμένη που δεν τη έχουν φανταστεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτες τους με πανό πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη – Ζωντανή εικόνα απο το NEWSIT

Φήμες για πρόταση μομφής από Τσίπρα – Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τα μέτρα έρχεται σαρωτικός ανασχηματισμός με πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε