Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα για επενδύσεις”

“Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα για επενδύσεις”

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλος μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρώην Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες δήλωσε πως η Ελλάδα είναι ασφαλής για επενδύσεις.

«Η γενική εικόνα που αποκόμισα είναι θετική», δήλωσε, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ήταν μεταξύ των υπουργών που μετείχαν στη σύσκεψη. «Ήταν μια συνάντηση η οποία στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία. Νομίζω ότι οι προσδοκίες δικαιολογημένα είναι πολλές και δεν είναι μόνο προσδοκίες. Θεωρώ ότι είναι η αφετηρία μιας διαδικασίας που θα προχωρήσει γρήγορα, γι αυτό ήμασταν εδώ, ώστε να βοηθήσουμε τον πρωθυπουργό, στο να μην μείνουν τα πράγματα στα λόγια αλλά να περάσουμε γρήγορα στα έργα».

Σε ερώτηση αν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για επενδύσεις, ο υπουργός Άμυνας, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι σιγά – σιγά θα φανεί ότι το κλίμα αλλάζει, έχει σημασία να αλλάξει και η διεθνής εικόνα της χώρας και να καταλάβουν όλοι ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα στην οποία κάποιος μπορεί να κάνει επενδύσεις, μπορεί να εφαρμόσει ιδέες στον τομέα της οικονομίας, ώστε η όλη προσπάθεια να αποβεί υπέρ της ελληνικής οικονομίας και κυρίως υπέρ του Ελληνικού λαού, ο οποίος δοκιμάζεται πολύ τα τελευταία χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόσχεση Κλίντον”Θα σας βοηθήσουμε να βγείτε απο την κρίση”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε