Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Φωτίου φέρνει τα σχολικά γεύματα στην… Βουλή!

Η Φωτίου φέρνει τα σχολικά γεύματα στην… Βουλή!

Μία “πρωτότυπη” πρόταση έκανε η Θεανώ Φωτίου… Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης πρότεινε να φέρει σχολικά γεύματα για να τα δοκιμάσουν οι βουλευτές στο εστιατόριο της Βουλής προκειμένου να πάψει η κριτική της αντιπολίτευσης περί «συσσιτίων».

“Μία μέρα να φέρουμε στο εστιατόριο της Βουλής τα σχολικά γεύματα και να δοκιμάστε όλοι οι βουλευτές για να δείτε ότι δεν είναι συσσίτια” πρότεινε η κυρία Φωτίου σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται πρόταση νόμου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα και την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από δύο ημέρες είχε καταγγείλει όσους βουλευτές της αντιπολίτευσης λοιδορούν τα σχολικά γεύματα και υποτιμούν το αντίμετρο της επέκτασής τους. “Το 50% των παιδιών ηλικίας από 6 έως 15 χρόνων θα έχουν σχολικά γεύματα. Μιλάμε, δηλαδή για 450.000 παιδιά. Ντροπή σας να λοιδορείτε τα σχολικά γεύματα! Εσείς οι πορφυρογέννητοι των Κολεγίων” είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε