Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Η Γαϊτάνη σε ρόλο “Καίσαρα” δεν απάντησε για τα Σκόπια

Η Γαϊτάνη σε ρόλο “Καίσαρα” δεν απάντησε για τα Σκόπια

Σε έναν σύντομο… μονόλογο, προέβη η Ιωάννα Γαϊτάνη, στην εκπομπή “ΣΚΑΙ 7” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η εκπομπή είχε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υποστήριξε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Hoba Macedonia” ότι τα Σκόπια θα πρέπει να υιοθετήσουν το όνομα Μακεδονία.

Η κ. Γαϊτάνη διάβασε αρχικά την επίσημη δήλωσή της, που ήταν η εξής: “Κάνω μια σύντομη απάντηση στις επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής. Το ψέμα και η αντιστροφή της πραγματικότητας αποτελουν παράδοση για τα στελέχη της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Η επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και εμού από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας το επιβεβαιώνει.

Το επιβεβαιώνει η υποτιμιτική εκ μέρους της αναφορά στις διαδηλώσεις υπέρ της ειρήνης και συνεργασίας των λαών που συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν δικαιούνται να μιλούν για ανευθυνότητα, όσοι συνεργτάζονται ανοικτά με τους τρομοκράτες της Χρυσής Αυγής, μόνο και μόνο για να εκφοβίσουν την αριστερά και το κοινωνικό κίνημα. Είμαστε συνηθισμένοι στις κατηγορίες.

Οι πολιτικοί υπηρέτες των τραπεζιτών μας έχουν κατηγορήσει συχνά, επειδή απαιτούμε μειώσεις στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Αυτοί που καρπώνονται κέρδοι και μίζες δισεκατομμυρίων από τους εξοπλισμούς, τους οποίους δικαιολογούν ακριβώς με την καλλιέργεια εθνικισμών και ψεύτικων φόβων στο λαό”.

Στη συνέχεια, και αφού ολοκλήρωσε τη δήλωσή της, η οποία κάθε άλλο παρά σχετική ήταν με το θέμα των Σκοπίων, διέκοψε την τηλεφωνική επικοινωνία, χωρίς να δώσει απαντήσεις για όσα είπε στη συνέντευξή της.

Είναι δεδομένο ότι τέτοιου είδους ακραία συμπεριφορά, δεν αρμόζει στην κ. Γαϊτάνη που καταδικάζει τις ακρότητες και εκπροσωπεί την αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελληνίδα βουλευτής που αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε