Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Η γυναίκα του Πάγκαλου προκαλεί εσωκομματικό σεισμό στο ΠΑΣΟΚ

Μαζί με τους μαθητές του Γυμνασίου Κουβαρά, τον δήμαρχο Σαρωνικού και άλλους φορείς ένα γνώριμο πρόσωπο τράβηξε σήμερα την προσοχή των δημοσιογράφων που κάλυπταν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπ. Παιδείας.

‘Ηταν η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και δημοτική σύμβουλος του δήμου Σαρωνικού, Χριστίνα Χριστοφάκη. Διαμαρτυρόταν κι εκείνη μαζί με τους δημότες της περιοχής της, μαθητές, γονείς και καθηγητές για την κατάργηση του Γυμνασίου Κουβαρά.

‘Ετσι, η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης βρέθηκε να διαδηλώνει έξω από το γραφείο υπουργού της ίδιας κυβέρνησης.

‘Ομως ο αγώνας της κας Χριστοφάκη δεν ξεκίνησε σήμερα. Μια επιστολή που έχει στείλει στην υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, έχει ανάψει φωτιες, αφού θεωρείται οτι επι της ουσίας στρέφεται εναντίον της υφυπουργού παιδείας Ευης Χριστοφιλοπούλου η οποία είναι βουλευτης Αττικής όπως και ο Θ. Πάγκαλος. Και πληροφορίες λένε οτι στην ίδια περιφέρεια θα κατέλθει ως υποψήφια η κα Χριστοφάκη.

Πάντως σήμερα και μετά από συνάντηση που επετεύχθη η υπουργός Παιδείας δέχθηκε αντιπροσωπεία υπο τον δήμαρχο Σαρωνικού και τους ζήτησε πίστωση χρόνου για να επανεξετάσει το αίτημά τους και δεσμεύθηκε να τους δει σε λίγες εβδομάδες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε