Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η κα υπουργός τα έβαλε με όλους! – Είπε ότι πιάστηκε στον ύπνο η Εξεταστική Επιτροπή για την Φυσική

Η κα υπουργός τα έβαλε με όλους! – Είπε ότι πιάστηκε στον ύπνο η Εξεταστική Επιτροπή  για την Φυσική

Πολιτική σκοπιμότητα, μιντιακός πανικός αλλά και Εξεταστική Επιτροπή “εν ύπνω”! Όλα αυτά φταίνει για το κάζο στην Φυσική σύμφωνα με την υπηρεσιακή υπουργό Παιδείας κυρία Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου.

Η κυρία Κιάου τόνισε ότι η Εξεταστική Επιτροπή ενήργησε υπό το κράτος πίεσης και μάλιστα χρησιμοποίησε την φράση «βρέθηκε εν ύπνω» από την ανακοίνωση της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών που επεσήμανε το λάθος.

Οδηγήθηκε στην πρώτη οδηγία της ακύρωσης του ερωτήματος -όπως είπε- μετά την ανακοίνωση της Ενωσης Φυσικών, που δεν ήταν σωστή, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αλλά πρόσθεσε ότι τα μηνύματα που ελήφθησαν μετά από τα βαθμολογικά κέντρα οδήγησαν στη δεύτερη οδηγία που έπαιρνε πίσω την πρώτη η οποία μιλούσε για κατάργηση του ερωτήματος.

Η υπουργός άφησε αιχμές για την επιτροπή λέγοντας ότι δεν την συγκρότησε η ίδια, αλλά τόνισε ότι «προβληματίστηκε» για τους Φυσικούς που την στελέχωσαν.

Πάντως είπε ότι τα παιδιά, τελικά δεν αδικήθηκαν ενώ για τους εξεταστές πρόσθεσε ότι σε όλες τις εξετάσεις και σε όλα τα μαθήματα έθεσαν 3.200 ερωτήσεις και μόνο με τη Φυσική προκλήθηκε ζήτημα. Εν τέλει-επισήμανε- ότι ο απολογισμός των πανελλαδικών εξετάσεων είναι καλός, παρά το γεγονός ότι διεξήχθησαν σε προεκλογική περίοδο.

Είπε επίσης ότι δεν μίλησε εν μέσω εξετάσεων, καθώς και ως σύζυγος δημοσιογράφου, όπως είπε, γνωρίζει τη δεοντολογία και δεν ήθελε να κάνει μεμονωμένες δηλώσεις που θα ενέτειναν την αγωνία των υποψηφίων.

Ποιά δεοντολογία; Την δημοσιογραφική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος Ιουνίου οι βαθμολογίες των πανελλαδικών – Έως 5 Ιουλίου…

Αυτοκτόνησε 18χρονη μαθήτρια – Ατόπημα της υπηρεσιακής υπουργού Παιδείας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε