Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι παιδική χαρά”

Ο Π.Ψωμιάδης ξαναχτύπησε. Τι λέει για την κυβέρνηση Παπαδήμου και τι ζητά με επιστολή του προς τον Σαμαρά.

Οταν ο εν αργεία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίζει να μιλήσει είναι σίγουρο πως θα βγάλει είδηση και θα ταράξει τα νερά.
Μιλώντας στο Νewsit αποκάλεσε την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου “παιδική χαρά” ενώ ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να μην υπογράψει για τη λήψη νέων μέτρων σε βάρος του λαού.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης “σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες σε ότι αφορά τις θυσίες που έπρεπε να σώσουν τον λαό και την Ελλάδα και όχι τις τράπεζες και τις αγορές ο πρόεδρος της ΝΔ κύριος Σαμαράς δε θα πρέπει να ενδώσει. Πρέπει να επιμείνει και να μείνει στις κόκκινες γραμμές που ολοι μαζί έχουμε χαράξει. Ούτε ο συνταξιούχος, ούτε ο παππούς, ούτε ο νεολαίος, ούτε ο άνεργος μπορεί να συμβάλλει άλλο πια. Εξάλλου οι δυνατότητες έχουν εξαντληθεί, ο ελληνικός λαός δε λέει δε θέλω, λέει δε μπορώ, δεν έχω. Αυτό το νόημα έχει η επιστολή που έστειλα στον Σαμαρά, ήρθε η ώρα η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς να βάλουν κόκκινες γραμμές”.

Στο ερώτημα πως θα αντιδράσει ο ίδιος εάν ο Α.Σαμαράς υπογράψει νέα μέτρα ο κύριος Ψωμιάδης απαντά “το πως θα αντιδράσει ο καθένας από εμάς ειναι σε συνάρτηση με το πως θα αντιδράσει η κοινωνία. Εμένα αφέντης μου και σε αυτόν απολογούμαι είναι ο ελληνικός λαός, δεν είναι ούτε οι τράπεζες, ούτε οι αγορές, ούτε οι εντολοδόχοι. Εδώ και πολλά χρόνια, απο την εποχή του Κώστα Καραμανλή, δεν υποτάσσομαι στα τσιράκια της νέας τάξης πραγμάτων”.

Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ο κύριος Ψωμιάδης για την κυβέρνηση Παπαδήμου την οποία αποκαλεί “παιδική χαρά” και συνεχίζει “το μόνο που κοιτά να κάνει ειναι να πάρει παράταση για να σωθούν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, πως θα δώσουν άφεση αμαρτιών και συγχωροχάρτι. Οχι, εγώ συγχωροχάρτι δε δίνω, ούτε άφεση αμαρτιών”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε