Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μέρκελ μας ζητάει να κόψουμε διακοπές και αργίες και η BILD να πουλήσουμε την Ακρόπολη!

Συντονισμένη επίθεση σήμερα από την Γερμανία! Θυμηθήκαμε τις παλιές “καλές” ημέρες λίγο πριν το Μνημόνιο όταν έντυπα μας ταπείνωναν καθημερινά και η Γερμανία μας κουνούσε το δάχτυλο.

Η αρχή έγινε από την γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ η οποία μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο είπε μεταξύ άλλων:

 «Δεν μπορεί σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία να συνταξιοδοτούνται οι εργαζόμενοι πιο νωρίς από εκείνους στη Γερμανία. Θα πρέπει όλοι να καταβάλλουν λίγη προσπάθεια και αυτό είναι σημαντικό. Δεν μπορούμε να έχουμε ένα νόμισμα και ο ένας να κάνει πολλές διακοπές και ο άλλος πολύ λίγες. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται στο διηνεκές». (διαβάστε την σχετική είδηση)

Λίγο αργότερα το περιοδικό BILD στην διαδικτυακή του έκδοση μας ζητούσε να πουλήσουμε την Ακρόπολη αφού το παιχνίδι έχει τελειώσει.  Το ρεπορτάζ του περιοδικού που έχει αποδείξει και στο παρελθόν οτι μπορεί πολύ εύκολα να στάξει χολή για την Ελλάδα περιείχε εκφράσεις όπως : “Η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να πουλάει για να βάλει λεφτά στα ταμεία”. “Η αποτυχία προ των πυλών”. “Η Αθήνα είναι στον πάγκο”. “Η Αθήνα δεν θα έχει χρήματα τον Ιούλιο να καταβάλλει μισθούς και συντάξεις”. (διαβάστε την σχετική είδηση)

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε