Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η. Μόσιαλος: τώρα ανακαλύπτουν υπονόμευση του Γ. Παπανδρέου

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Για σενάρια συνωμοσίας κάποιων που εσχάτως ανακάλυψαν την υπονόμευση του κυβερνητικού έργου της προηγούμενης κυβέρνησης έκανε λόγο ο Ηλίας Μόσιαλος απαντώντας άμεσα στις καταγγελίες τόσο του Χ. Καστανίδη όσο και 11 ακόμη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε πρόσφατη επιστολή τους.

Απαντώντας στο “υπήρξε ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου εκ των έσω” της επιστολής των 12 ο κ. Μόσιαλος μιλώντας στον Σκάι ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Τώρα κάποιοι ανακαλύπτουν ότι υπονομεύτηκε ο πρωθυπουργός. Αυτό είναι ειρωνεία Δεν υπήρχαν σημαντικές αντιδράσεις σε σημαντικές μεταρρυθμιστικές προσπάθειες; Δεν το βλέπαμε; Να δούμε τα θέματα ουσιαστικής πολιτικής και να αφήσουμε τα σενάρια συνωμοσίας”
Ο Ηλίας Μόσιαλος επανέλαβε τη θέση του πως η Κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να συνεχίσει ως το Σεπτέμβρη για να ολοκληρώσει το έργο της καθώς τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά:
“Υπάρχει νομιμοποίηση για εκλογές το 2013, η ΝΔ καθημερινά αναγνωρίζει το εύρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να μείνει η κυβέρνηση Παπαδήμου” τόνισε.

Διαβάστε επίσης:
Και κείμενο από 12 βουλευτές με Χ.Καστανίδη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε