Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Ντόρα δημιούργησε την ηγετική της ομάδα

Πρόκειται για 40 στελέχη πρώτης γραμμής, με τα οποία πλαισιώθηκε η οργανωτική δομή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μετά από σχετική απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Την ηγετική ομάδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας ανέδειξε η Ντόρα Μπακογιάννη με την ανάθεση συγκεκριμένων ευθυνών σε πρόσωπα που τέθηκαν επικεφαλής στις γραμματείες και τους πολιτικούς τομείς δράσης του κόμματος.

Πολλά από αυτά τα, πρωτοκλασάτα πλέον, στελέχη του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, έχουν ήδη πολιτική εμπειρία, αφού προέρχονται τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, σ’ αυτή την ομάδα συμπεριλαμβάνονται και επαγγελματίες, πετυχημένοι στον τομέα δραστηριοποίησης τους, που για πρώτη φορά ασχολούνται ενεργά με τα κοινά αναλαμβάνοντας ευθύνες και ρόλο σε πολιτικό κόμμα.

Με την ανάδειξη αυτής της ηγετικής ομάδας, η Ντόρα Μπακογιάννη στοχεύει να θέσει άμεσα σε πλήρη λειτουργία την κομματική μηχανή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με στόχο να αυξήσει την πολιτική παρέμβαση του κόμματος στην κοινωνία.

“Στόχος της δράσης μας είναι η ανάδειξη της καινούργιας πρότασης που φέρνει η Συμμαχία και η ενίσχυση της αξιοπιστίας του πολιτικού μας λόγου, τραβώντας σαφή γραμμή διαφοροποίησης από τις παλαιοκομματικές λογικές που κυριαρχούν σήμερα στο πολιτικό σκηνικό”, τόνισε στο Πολιτικό Συμβούλιο όπου αποφασίστηκε η στελέχωση των γραμματειών και τον τομέων ενώ επιπλέον προγραμματίστηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας να πραγματοποιήσει σειρά περιοδειών εντός Αττικής εκ των οποίων τρεις θα γίνουν μέχρι τέλος του μήνα.

Επίσης από μεθαύριο Δευτέρα και για τις επόμενες ημέρες, σχεδόν καθημερινά, είναι προγραμματισμένες περιφερειακές συνδιασκέψεις του κόμματος. Συνολικά θα γίνουν 13 συνδιασκέψεις σε πρωτεύουσες περιφερειών και 8 στην Αττική όπου θα συζητηθεί η στρατηγική επικοινωνίας του κόμματος, ο πολιτικός του λόγος και το εναλλακτικό οικονομικό πρόγραμμα που προτείνει η Δημοκρατική Συμμαχία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε