Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η οικογένεια του γενικού διευθυντή φορολογικών υποθέσεων έχει μεγάλο λογιστικό γραφείο!

Η οικογένεια του γενικού διευθυντή φορολογικών υποθέσεων έχει μεγάλο λογιστικό γραφείο!

Το νόμιμο και ηθικό εμφανίζεται για ακόμα μια φορά μπροστά μας με αφορμή την αποκάλυψη, ότι η οικογένεια του γενικού διευθυντή Φορολογικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών έχει μεγάλο λογιστικό γραφείο.

Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» και τίτλο «ΤΑΧΕΧPΕRΤS» συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Νανόπουλος με ποσοστό 90%, η σύζυγος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Βαρβάρα Νανοπούλου με 10% και η κόρη Αικατερίνη Νανοπούλου με ποσοστό 10%.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στον Γέρακα Αττικής ενώ έχει και υποκατάστημα στην Αθήνα και διατηρεί πόρταλ παρέχοντας υπηρεσίες σε εταιρείες και ιδιώτες. Ο διαχειριστής της εταιρείας Κωνσταντίνος Νανόπουλος εμφανίζεται ενώπιον της ΔΟΥ Παλλήνης και ως φορολογικός εκπρόσωπος δύο ξένων εταιρειών στην Ελλάδα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι δημιουργείται μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα αφού ο κ. Νανόπουλος ως επικεφαλής όλων των εφοριών της χώρας έχει πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία φορολογουμένων λόγω της θέσης που κατέχει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το νεο ποινολόγιο της εφορίας – Τι προβλέπει για εικονικά τιμολόγια, εκπρόθεσμες δηλώσεις, δέσμευση καταθέσεων για φοροδιαφυγή

Δυο εκατομμύρια δολάρια αδήλωτα στο λογαριασμό της συζύγου του Γ.Παπαντωνίου

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε