Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Η παρτίδα πόκερ του Αλέξη Τσίπρα”

“Η παρτίδα πόκερ του Αλέξη Τσίπρα”

Ο Αλ. Τσίπρας υποστηρίζει τους δημόσιους υπαλλήλους, ωστόσο καταγγέλλει το πελατειακό κράτος, λέει η εφημερίδα «Le Soir» σε εκτενή ανταπόκριση από την Αθήνα

«H παρτίδα πόκερ του Αλέξη Τσίπρα» είναι ο τίτλος εκτενούς ανταπόκρισης από την Αθήνα που δημοσιεύει στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα «Le Soir».

«Οι φοιτητές των πρώτων σειρών σηκώθηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν. Στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε κατακτημένο έδαφος. Θερμός υποστηρικτής των δημοσίων υπαλλήλων, παρόλο που καταγγέλλει το “πελατειακό κράτος” που έφερε την Ελλάδα στην πτώχευση, ο αρχηγός του συνασπισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να ξεχωρίζει τους μεν από τους δε», σημειώνει στην αρχή του δημοσιεύματος ο ανταποκριτής της εφημερίδας.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «την περασμένη Πέμπτη, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης στην Αθήνα, ο γοητευτικός πολιτικός υποσχέθηκε να μην πραγματοποιήσει, αν γίνει πρωθυπουργός, τις 150.000 απολύσεις που προβλέπονται στη Δημόσια Διοίκηση, έως το 2015».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη:Η… Γερμανική σκιά του Αλέξη Τσίπρα – Δείτε το βίντεο!

“Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν κυβερνήσουμε”, είπε και παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ: Η διακαναλική συνέντευξη του Αλ.Τσίπρα – Δεν προλαβαίνουμε να νομοθετήσουμε έως την Σύνοδο Κορυφής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε