Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η τρόικα βγάζει… πρόεδρο

– Τις επόμενες μέρες αποφασίζουν Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Λοβέρδος τον… εκλεκτό τους
– Πάγκαλος: Αηδιάζω με τα καλλιστεία ονομάτων
– Στάση αναμονής από τον Παπανδρέου που περιμένει το PSI
– Όλο το παρασκήνιο

Όχι αυτή η τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), αλλά η τρόικα του ΠΑΣΟΚ (Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Λοβέρδος) που ετοιμάζεται να αποφασίσει ποιος από τους τρεις θα «βγει μπροστά» στη μάχη της διαδοχής.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση των τριών κορυφαίων στελεχών του κόμματος, για να αποφασίσουν από κοινού ποιος θα είναι εκείνος που θα επωμιστεί το βάρος να διεκδικήσει, από τον Γιώργο Παπανδρέου, το δαχτυλίδι της διαδοχής.

Αυτό, όμως δεν ισχύει. Σήμερα, δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση ανάμεσα στην Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γιάννη Ραγκούση και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Αυτό δε σημαίνει, ότι συνάντηση δε θα υπάρξει. Θα υπάρξει και μάλιστα τα επόμενα 24ωρα.

Εκείνο που τονίζουν καλά πληροφορημένες πήγες, πάντως, είναι ότι ο καθένας από τους τρεις της «τρόικας του ΠΑΣΟΚ» δε θα αλλάξει τη στάση και τις θέσεις που έχει διατυπώσει δημόσια μέχρι σήμερα.

Η εσωκομματική κόντρα στο ΠΑΣΟΚ αγριεύει μέρα με τη μέρα. Η πίεση στον Γιώργο Παπανδρέου να κινήσει τις διαδικασίες για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ αυξάνεται συνεχώς. Μόνο που ο πρώην πρωθυπουργός δε φαίνεται να «ιδρώνει» ιδιαίτερα. Ούτε για τη διαδοχή ούτε για τις εκλογές. Όπως έλεγε στη Βουλή, την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, εκείνο που προέχει είναι η ανταλλαγή ομολόγων και η ολοκλήρωση του PSI.

Όμως όσο ο κ. Παπανδρέου παραμένει άπραγος, το ΠΑΣΟΚ τρώει τις σάρκες του! Ο Θεόδωρος Πάγκαλος παρενέβη ήδη και δήλωσε αηδιασμένος με τα… καλλιστεία ονομάτων. Ο ένας εκ των αντιπροέδρων της (νυν και της πρώην) κυβέρνησης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Περιμένει κι εκείνος το PSI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αηδιάζει ο Πάγκαλος με τα καλλιστεία ονομάτων στο ΠΑΣΟΚ

Η απάντηση του Γιώργου στους «αχάριστους»

«Διάσπαση ή διάλυση» το δίλημμα του ΠΑΣΟΚ – Τι θα κάνει ο Γ. Παπανδρέου

Ραγκούσης: “Μόνοι μας πυροβολήσαμε τα πόδια μας!”

Διαμαντοπούλου: Ενότητα με όποια θυσία χρειαστεί

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε