Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η “τρόικα” βγήκε για ποτό – Πρώτη κοινή εμφάνιση για Ραγκούση – Διαμαντοπούλου – Λοβέρδο

– Στην παρέα και ο τέταρτος “σωματοφύλακας” Ηλίας Μόσιαλος
– Πήγαν σε εκδήλωση φοιτητών της ΠΑΣΠ της δεκαετίας του ’80
– Ετοιμάζουν νέα παρέμβαση, σύμφωνα με πληροφορίες
– Ολα όσα ειπώθηκαν και τα αμήχανα γέλια στο άκουσμα του ονόματος Παπανδρέου

Την πρώτη δημόσια κοινή της εμφάνιση έκανε η τρόικα του ΠΑΣΟΚ, σε γνωστό μπάρ του κέντρου της Αθήνας.
Γιάννης Ραγκούσης, ‘Αννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος αλλά και ο Ηλίας Μόσιαλος πήγαν σε εκδήλωση των φοιτητών της ΠΑΣΠ της δεκαετίας του ’80,  με την κωδική ονομασία “P80”.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης παρόντες ήταν και αρκετοί βουλευτές όπως Καρύδης, Βλαντής, Ρενταρή, Βουδούρης, Καρανίκας, Ρήγας, Θ.Οικονόμου κα.

Κατα την ομιλία του ο Οδ. Βουδούρης τάχθηκε υπερ της λίστας ενώ οι υπόλοιποι ομιλητές τόνισαν μεταξύ άλλων την ανάγκη να μπει μια διαχωριστική γραμμή με τον λαϊκισμό και να υπάρξει αναζήτηση των κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ. Ολοι οι ομιλητές επίσης τάχθηκαν κατά της συμμετοχής της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ορισμένοι ομιλητές όταν έθεσαν τον ερώτημα με ποιόν αρχηγό θα πάει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, οι πάλαι ποτέ φοιτητές, στην πλειoνότητά τους φωναζαν “με τον Παπανδρέου, με τον Παπανδρέου”, προκαλώντας τα αμήχανα γέλια των τεσσάρων .

Απο αυτούς που πήραν το λόγο κάποιοι άσκησαν κριτική στην κυβερνητική πολιτική και αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στο μπάχαλο που υπάρχει στο χώρο της ναυτιλίας, στο θέμα των βιβλίων στα σχολεία αλλά και στο θέμα των δαπανών στα νοσοκομεία.

Οι τρείς και ο Ηλίας Μόσιαλος τους οποίους στηρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο Θ. Πάγκαλος είχαν εκφραστεί πρόσφατα, με κοινό κείμενο, υπέρ των μεταρρυθμίσεων και της προστασίας της Δημοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν νέα κοινή παρέμβασή τους.

Ο Α. Λοβέρδος φέρεται ένας εκ των διεκδικητών στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και προς το παρόν είναι άγνωστο προς τα που θα κινηθούν τόσο ο Γ. Ραγκούσης όσο και η Α. Διαμαντοπούλου αν και οι δύο δηλώνουν παρόντες στις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Βαρυσήμαντο άρθρο – παρέμβαση από Διαμαντοπούλου – Λοβέρδο – Ραγκούση – Θα σηματοδοτήσει εξελίξεις;

Από το δείπνο των τεσσάρων στην τρόικα του ΠΑΣΟΚ; – Τι σημαίνει το άρθρο Διαμαντοπούλου – Ραγκούση – Λοβέρδου

Τάραξε τα νερά το άρθρο των τριών – Στόματα κλειστά αλλά κάποιοι ψιθυρίζουν την ενόχλησή τους

Δεν έσπασε η τρόικα

Κύκλοι Παπουτσή: “Δεν μας έφτανε η τρόικα απέξω, τώρα έχουμε και εσωτερική”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε