Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Χρυσή Αυγή δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπο της στο Πέραμα

Η Χρυσή Αυγή δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπο της στο Πέραμα

Με μια ανακοίνωση – καταπέλτη ο ΣΥΡΙΖΑ στηλιτεύει τα όσα καταγγέλεται από τους Γιατρούς του Κόσμου ότι έκαναν μέλη της Χρυσής Αυγής χθες στο Πέραμα έξω από το Πολυιατρείο. “Να το βουλώσουν τα ορφανά του Τσαουσέσκου και του Στάλιν”, απαντά η Χρυσή Αυγή.

“Ακόμα και στους πολέμους, ακόμα και στις στιγμές που το μίσος και η βία ξεπέρναγαν κάθε όριο, τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό έχαιραν ασυλίας από τους εμπόλεμους”, τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: “Η στοιχειώδης ανθρωπιστική λογική επιτάσσει το σεβασμό σε όσους προσπαθούν να καταπραΰνουν τον ανθρώπινο πόνο. Αυτήν ακριβώς τη στοιχειώδη ανθρωπιστική λογική δεν την έχει η ναζιστική Χρυσή Αυγή, μέλη της οποίας επιτέθηκαν χτες στο Ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα. Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό στα ελληνικά χρονιά, αφού οι χρυσαυγίτες επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν τους γιατρούς με στόχο να φύγει από τη γειτονιά μια πολύτιμη δομή περίθαλψης. Έκαναν δηλαδή ό,τι δεν τολμούν να κάνουν οι αντίπαλες πλευρές στους πολέμους. Θα το επαναλάβουμε: Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι το Άουσβιτς και η επιβολή του τρόμου αποτελεί την κεντρική πολιτική ατζέντα. Απέναντι σε αυτόν τον ναζιστικό εσμό, δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή. Απαιτείται πολιτική απομόνωση τους κι ενεργοποίηση επιτέλους των οργάνων της πολιτείας για να μπει φραγμός στη συνεχή εγκληματική δραστηριότητα τους.”

Όπως κατήγγειλαν οι Γιατροί του Κόσμου, περίπου 60-70 μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης έξω από το πολυϊατρείο τους, στο Πέραμα, φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα, όπως : “Εξω οι Ξένοι από την Ελλάδα”.
Εκείνη την ώρα, το πολυϊατρείο ήταν γεμάτο κόσμο.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

“Τα ψέμματα και η λάσπη των Συριζαίων δεν έχουν όριο. Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή επετέθη σε ιατρείο και τέτοιου είδους παραμύθια εκθέτουν αποκλειστικά και μόνο τους εμπνευστές τους. Να το βουλώσουν τα ορφανά του Τσαουσέσκου και του Στάλιν. Δε δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από τους παρατρεχάμενους των τρομοκρατών και τους συνοδοιπόρους της τουρκικής προπαγάνδας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Επίσκεψη» εκφοβισμού της Χρυσής Αυγής στους Γιατρούς του Κόσμου

Αποθεώνει Μιχαλολιάκο και Χρυσή Αυγή ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων

Η Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων Ηρώων στα Ίμια

Έκαναν προσκλητήριο νεκρών μέσα στην Βουλή! – ΒΙΝΤΕΟ

Στενές επαφές της Χρυσής Αυγής με τους Γερμανούς νεοναζί

SPIEGEL: SOS για τον ακροδεξιό εξτρεμισμό

Οι Έλληνες της Νυρεμβέργης δε δέχονται τη Χρυσή Αυγή


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε