Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει το δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει το δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ

Με ανακοίνωσή του το κόμμα της Χρυσής Αυγής, διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΕΘΝΟΣ, σύμφωνα με το οποίο μέλη της οικογένειας Μιχαλολιάκου και ο ίδιος ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου New Dream.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου:

“Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί.”

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι “Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών.”

Στο δελτίο Τύπου εξαπολύεται και επίθεση εναντίον του Νίκου Ευαγγελάτου. Αναφέρεται ότι “ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη.”

Και καταλήγει: Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.

Στην ανακοίνωση υπάρχει και τελεσίγραφο σύμφωνα με το οποίο “Όσα ενημερωτικά μέσα αναπαρήγαγαν ήδη την ψευδή είδηση και αρνηθούν να δημοσιεύσουν τη διάψευση της Χρυσής Αυγής, θα είναι εξίσου υπεύθυνα με τους εμπνευστές της και θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.”

Το Newsit όντως ζήτησε συνέντευξη από τον κ.Μιχαλολιάκο, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος επανειλημμένως τον προσκάλεσε και στην τηλεοπτική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ.
Ο κ.Μιχαλολιάκος δεν δέχθηκε καμία από τις παραπάνω προτάσεις προκειμένου να παρουσιάσει τις απόψεις του κόμματός του. Ουδέποτε και καθ’ ουδένα τρόπο υπήρξε υβριστική ή προσβλητική στάση του Newsit ούτε απεναντι στον κ. Μιχαλολιάκο, ούτε απέναντι σε οποιονδήποτε άλλον συμμετέχει στην εκλογική αναμέτρηση, παρα μόνο παράθεση απόψεων και κριτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνιδιοκτήτης σε “ροζ” ξενοδοχείο ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής”;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε