Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ιφ. Αμυράς: Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοπροτάθηκα για υποψήφιος

Ιφ. Αμυράς: Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοπροτάθηκα για υποψήφιος

Ο άνθρωπος που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει η αφορμή για σκληρή κόντρα ανάμεσα σε Συγγρού και Κουμουνδούρου, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά επιμένει στον ένοπλο επαναστατικό αγώνα.

Ο Ιφικράτης Αμυράς υποστήριξε ότι δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ότι αυτοπροτάθηκε στην εκλογική επιτροπή για να είναι υποψήφιος στις εκλογές, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Οι δηλώσεις του περί «αντάρτικου πόλης» μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσει νέα άγρια κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ιφ. Αμυράς αυτοχαρακτηρίστηκε πολιτικό πρόσωπο, αλλά τόνισε πως «δεν δήλωσα ποτέ περιθωριακός και ούτε έχω κρυφτεί». Επανέλαβε ότι με το μνημόνιο καταργήθηκε η δημοκρατία και υπάρχει πλέον «μνημονιακή χούντα» με άνευ όρων και αμετάκλητη παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.

Κατηγόρησε τα ΜΑΤ και την αστυνομία ότι απρόκλητα χτυπούν διαδηλωτές και πρόσθεσε ότι αυτή η κατάσταση της «ευρωπαϊκής στρατοφυλακής» πρέπει να ανατραπεί και αν γίνεται με εκλογές, ακόμα καλύτερα.

Τα περί τεθωρακισμένων στους δρόμους τα είπαν πρώτα οι κ.κ. Πάγκαλος και Χρυσοχοϊδης, που τρομοκρατούσαν τον ελληνικό λαό, είπε και δήλωσε αντίθετος με τον ένοπλο αγώνα της 17 Νοέμβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα άκρα η κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε