Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Independent για Νίκο Βούτση: Αυτός ο άνθρωπος είναι πια υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία

Independent για Νίκο Βούτση: Αυτός ο άνθρωπος είναι πια υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία του Νίκου Βούτση την ώρα που βρίσκεται ανάμεσα αστυνομικούς των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης έξω από την ΕΡΤ, να το έφτιαξε το θεματάκι ο Independent.

Με τον τίτλο: «Αυτός ο άνθρωπος είναι πλέον υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία», η βρετανική εφημερίδα περιγράφει ουσιαστικά το… παράλογο της κατάστασης: από την προσπάθεια να “σπάσει” το τείχος των ΜΑΤ και να περάσει προς το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, τον Νοέμβριο του 2013, λίγο μετά την επέμβαση στην Αγία Παρασκευή στο υπουργικό συμβούλιο και στο υπερ-υπουργείο Εσωτερικών, όπου πια υπάγεται και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Μοιραία, από εκείνος που τα έβαζε με τα ΜΑΤ, εκείνο το απόγευμα στη Μεσογείων, ο Νίκος Βούτσης θα είναι πλέον ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη για όλα τα σώματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η φωτογραφία που δείχνει τον νέο υπουργό να προσπαθεί να “σπάσει” στην αλυσίδα των ΜΑΤ έχει τραβηχτεί ενώ εκείνος με άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να μπουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μετά την επέμβαση των ΜΑΤ.



«Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο Βούτσης είναι πλέον ο νέος υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδα, που σημαίνει ότι είναι υπεύθυνος για την Αστυνομία», καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: Independent
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε