Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η… πρώτη Τσίπρα στο Σικάγο – Συνάντηση με επιχειρηματίες [pics]

Η… πρώτη Τσίπρα στο Σικάγο – Συνάντηση με επιχειρηματίες [pics]

Δύο ώρες κράτησε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με επιχειρηματίες σε κεντρικό ξενοδοχείο του Σικάγο. Ήταν η συνάντηση που “άνοιξε” το πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Στην πρωτεύουσα του Ιλινόι, έως και τη Δευτέρα το μεσημέρι -οπότε αναχωρεί για την Ουάσιγκτον για τη συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο, αλλά και τις συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και την διευθύντρια του ΔΝΤ- ο κ. Τσίπρας θα έχει σειρά επαφών με επιχειρηματίες, επενδυτές, εκπροσώπους των ομογενειακών οργανώσεων, ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς βουλευτές, τον δήμαρχο του Σικάγο και τον κυβερνήτη της Πολιτείας του Ιλινόι, ενώ θα απευθύνει ομιλία στο Chicago Council on Global Affairs.

Ρεπόρτερ… Τέρενς

Φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού στο Σικάγο ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.

Μαζί με τον πρωθυπουργό, εκτός από τον κ. Κουίκ είναι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Εκπρόσωποι της ομογένειας, ενόψει της παρουσίας του κ. Τσίπρα στο Σικάγο, εξέφραζαν την ικανόποιησή τους για το γεγονός, όπως ανέφεραν, ότι είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην πόλη τους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις